folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Otomatik Facebook Profil Şikayet Edici

Otomatik Facebook Profil Şikayet Edici

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZodoR
    ZodoR's avatar
    Erkek

Merhaba arkdaşlar verilen email listesine göre facebook hesabı alıp sonrada istenilen kişinin profilini şikayet eden proğram yapsam işe yararmı ?

hesabı kapatılırmı ?

birde yapmaya başladım şuanda login oluyor profile giriyor şikayet et'e tıkla fln kaldı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    ZodoR bunu yazdı

Merhaba arkdaşlar verilen email listesine göre facebook hesabı alıp sonrada istenilen kişinin profilini şikayet eden proğram yapsam işe yararmı ?

hesabı kapatılırmı ?

birde yapmaya başladım şuanda login oluyor profile giriyor şikayet et'e tıkla fln kaldı

İşe yarar heralde. İstenilen kişinin profiline mesaj at, arkadaslığa ekle gibi özelliklerde ekleyebilirsin. Bende yapıcaktım bundan :d

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    yap hacı iyi olur bence

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Öncelikle eğer o mail adresine kaydı filan ayarladıysan helal olsun (aktivasyon olayı kalktımıydı yoksa facebookta?)

Ama bunu başka birşeyde kullan. Sonuçta facebook arkadaş sayısı 1 veya 0 olan on bin kişiden gelen şikayetin asılsız oldugunu anlayacaktır. Çünkü şikayetler elle kontrol ediliyor.

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZodoR
    ZodoR's avatar
    Erkek

işte orası sıkıntılı

yaklaşık 50 tane hesap açık hepsini birbirine arkadaş ekleyip fake profil resimleri ekleyip sonra şikayet ettirmek lazım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Ozaman otomatik demenin ne anlamı kalıyo :D Fake foto yaparken bir de şikayet edersin hem zaman aralıklı olmuş olur felan :D

iyibu! yeniden..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

birde otomatik tweetter beğendirici olsa

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zone bunu yazdı

twitter da ne beyeniyon la bende onu anlamadım 

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    oturuyorum bunu yazdı
    zone bunu yazdı

twitter da ne beyeniyon la bende onu anlamadım 

Follow demek istedi

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Anladığım kadarıyla bilmem kaç tane Facebook hesabına login olup oradan otomatik olarak tek bir profili şikayet edip kapattıracağını söylemişsin.

Öncelikle Facebook'ta eskisi gibi kolayca hesap kapattırma yok. Aynı zamanda hesap eskiyse ve aktifse kapattırması çok daha zor olacaktır. Ne kadar kişi şikayet ederse etsin moderatör onayından geçecektir bu.

Şikayet havuzundan bunun çıkarılıp işleme konması için şikayetlerin tutarlı olması gerek. Adam rahatsız ediyor demişsin misal. Ne yapmış adam? Kanıt var mı?

Fake profil diye şikayet ettiysen incelemeye alınacaktır ki kendileri bunca tecrübeden sonra rahatlıkla fake ile gerçeği ayırabilir. Kimse bakmadan algoritma dahi bu işi yapabilir.

Bu şikayetler aynı ip üzerinden yapılıyorsa 1 milyon kişi de şikayet etse bunun ciddiye alınacağını düşünmüyorum.

Ek olarak program şikayetleri gerçekleştirirken bu işi random zamanlarda yapmazsa yine ciddiye alınmayacaktır. Misal adam hiç şikayet edilmemiş. Bir bakmışsın 1 dakika içerisinde 100 tane şikayet gitmiş. Ondan sonraki dakika yine şikayet eden tek kişi yok. Anlık şikayetler gelmiş ve gitmiş.

Ayrıca elindeki hesapların da ciddiye alınması için belli sayıda arkadaşı, iletisi olması gerekir. Yeni bir fake hesap aç, gidip birini şikayet et vs. Böyle bir şey mantıksız. Ayrıca mobil onay istiyorlar artık.

vs. vs.

Facebook'un bu devirde böyle şeyleri yutacağını sanmıyorum. Yutuyorsa yazıklar olsun derim sadece :)

λ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZodoR
    ZodoR's avatar
    Erkek

Haklısın mobil onayda takıldım zaten :)

Toplam Hit: 4663 Toplam Mesaj: 11