Paypal İle Alışveriş Yardım
-
selam arkadaşlar ebaydan bir ürün almam lazım 12 dolarlık bir ürün bir türlü alamadım sipariş veriyorum siparişiniz alındı ödemeniz işleme koyulacak diyor sonra sipariş iptal oluyor lütfen acil yardımcı olabilir misiniz
Ürün bu arkadaslar
-
sıkıntı paypalde mi ebayde mi?
-
noname bunu yazdı
sıkıntı paypalde mi ebayde mi?
bilmiyoruz ki kardeş sıkıntı hangi tarafta onu bilmiyoruz sipariş iptal oldu diyor başka bir şey demiyor açıklama yapmıyor
-
Yokmu yardımcı olacak arkadaşlar
-
Arkadaşlar ürün linkini konuda paylaştım koca tahribattan yardımcı olacak kimse yok mu
-
Hee yok. urunun linkini atinca neden siparisin iptal edildigini ne bilsin insanlar, satin alma asamasini gecmeleri gerektigini idrak edemiyon mu , alici/gonderen ulkelerin urun shipping prosudurune bak veya ilgili departmanla iletisime gec , adamin canini sikma.
-
hojucuk bunu yazdı
Hee yok.
Ürünün linkini atınca neden siparişin iptal edildiğini ne bilsin insanlar, satın alma aşamasını geçmeleri gerektiğini idrak edemiyon mu , alıcı/gönderen ülkelerin ürün shipping prosedürüne bak veya ilgili departmanla iletişime geç. Adamın canını sıkma.
^^P Avatar'ına kurban olduğum, sâkin.
-0-
Bu arada @ShockMan dostum nerelerdesin yâhû? Her de git diyenin cümlesine uyuyor musun sen ya? Okuyorsan, gel geri. Konu; Gündem, güncel.
-
ü,ı,ş,ğ,ö gibi harfler kullanmadim ben, niye degistirerek alintiliyon sen? sakin kal mal nasil olcak ?
-
hojucuk bunu yazdı
ü,ı,ş,ğ,ö gibi harfler kullanmadim ben, niye degistirerek alintiliyon sen? sakin kal mal nasil olcak ?
@SakaVan 'a Seslenişin, yorumundaki detayla beraber hoşuma gitti. Mesajı da alıntılayınca ve klavyede yazdığın metindeki kelimelerin üzerine tıklayınca Sözlük Programı düzeltiyor hatalı yazılan kelimeleri. Bende baktım kelimeler düzeltilmiş, madem öyle hepsi Düzenli kalsın istedim. hepsini düzelttim.
İsteyen senin yazdığın mesajı okur, istemeyen alıntıladığım kısımdaki düzenli kısmı okur. 3. bi olasılık da, okumak istemeyen okumaz. Böyle. ^^