Pc Yi Kasmayacak Fazla Ram Yemeyen Tarayıcı Arıyorum
-
-
Brave
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Brave
hocam bi ara kullandım ama bazen kafayı yiyiyor,video ve remleri bazen göstermiyor,VPN var ama ücretli ilginç yani
-
hocam ben macbook air m1 ile kullanıyorum, 100 tane sekme açsam da kasmıyor, donmuyor. pc de durum nasıl bilmiyorum açıkçası.
vpn olarak da protonvpn kullanıyorum, ücretsiz olanı bazen hızın düşmesine neden oluyor ama ip yenileyince normale dönüyor.
-
Bayadır Brace kullanıyorum ben memnunum. Zaten öyle özellik vs pek beklentim yok da götü başı oynamasın yeter, mac aldığımda denemek için kurmuştum 2seneye yakındır dertsiz kullanıyorum.
-
-
Edge
Brave
Cent
Bunların hepsi kromyum tabanlı. Eğer kullnıcı girişi yapmam hıphızlı ve az rem yesin dersen bizzat resmi Chromium tarayıcısını githubdan indir.
-
edge kullanıyorum ama çok sekme (50) açınca donma yapıyor. ama 50 sekme de çok yani
windows 11 - ryzen 7 işlemci 8gb ram var.
-
yamtartunga bunu yazdı
Edge
Brave
Cent
Bunların hepsi kromyum tabanlı. Eğer kullnıcı girişi yapmam hıphızlı ve az rem yesin dersen bizzat resmi Chromium tarayıcısını githubdan indir.
hocam bundan mı bahsediyorsun CHROMİUM
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
hocam ben macbook air m1 ile kullanıyorum, 100 tane sekme açsam da kasmıyor, donmuyor. pc de durum nasıl bilmiyorum açıkçası.
vpn olarak da protonvpn kullanıyorum, ücretsiz olanı bazen hızın düşmesine neden oluyor ama ip yenileyince normale dönüyor.
protonvpn yasaklanmadı mı? çalışıyor mu?