Perplus Personel Kontrol Sistemi Ücretli Yardım Arıyorum
-
Yaklaşık 7 ay önce aldığımız önder zaman kontrolü Perplus yazılımı hata verdi,Satın aldığımız firmayı aradım ve bana 50 tl karşılığında yardım edebileceklerini söylediler,bende sinirlendim tabikide haliyle.Öncelikle belirtmek istiyorum,mesele 50 tl değil,mesele bir dünya para verip aldığım programın ufak bir hatasında programı satan uyanık firmanın teknik destek bölümünün çakallığı! 50 tl için değil ama bu sözde uyanıklara derslerini vermek adına bu gün avukatımla görüşüp dava açacağım.
Sinirle programı silmiş bulundum yedek falan da almadım,giden gitti. Bütün personel bilgilerini tekrardan gireceğim. Elimde kontrol programının dataları mevcut (Kart numaraları giriş çıkışlar vs.)
Sizlerden ricam,bu programın ayarlarını (Hafta tatili,mesai,çalışma günleri,tatil günleri vs.) yapabilecek arkadaşlar var mı? Yada bana elimdeki makinanın datalarına uygun (runitek rn-25) başka bir personel takip programı tavsiyesi olan,satan firma ile bağlantılı her hangi bir arkadaş var mı?
-
hocam yerinde olsam bir kere çagırtıp kurdururdum yapan kısıden örenırdım az çok bır daha da selam vermezdim onlara.
-
adama bunu yazdı
hocam yerinde olsam bir kere çagırtıp kurdururdum yapan kısıden örenırdım az çok bır daha da selam vermezdim onlara.
s...mi keser yerim kasaba minnet etmem diye bir lafı vardı kırıkkaleli bir arkadaşımın,o hesap hocam. Gerekirse excelde hesaplarım bu ayki maaşları,yeni bir sistem satın alırım yine aramam o dingilleri.
-
diger firmalarda ayni proseduru uyguluyor. uzaktan yardim 50 tl. yerinde servis 100 tl istiyorlar.
perkotek kullaniyoruz biz.
aksama dogru musait olursam bakabilirim.
-
demirci bunu yazdı
diger firmalarda ayni proseduru uyguluyor. uzaktan yardim 50 tl. yerinde servis 100 tl istiyorlar.
perkotek kullaniyoruz biz.
aksama dogru musait olursam bakabilirim.
Memnun olurum hocam vakit ayırabilirsen.
-
hocam takip ettin personel kaç kişi ?
-
recobaba bunu yazdıadama bunu yazdı
s...mi keser yerim kasaba minnet etmem diye bir lafı vardı kırıkkaleli bir arkadaşımın,o hesap hocam. Gerekirse excelde hesaplarım bu ayki maaşları,yeni bir sistem satın alırım yine aramam o dingilleri.
hocam konu dışı ama arkadaşının sözü harikaymış :)
"s...mi keser yerim kasaba minnet etmem diye bir lafı vardı kırıkkaleli bir arkadaşımın"
-
taekwondo bunu yazdı
Totalde 87 personel var hocam,datalar gitti zaten,programı kaldırdığında yedekleri de kaldıran salak bir program işte. Makinanın hafızasında giriş çıkış saatleri kart numaraları var zaten. Şu an bana çalışma saatleri hafta tatilleri vs. gibi ayarlar olsa yetecek.
-
recobaba bunu yazdıtaekwondo bunu yazdı
Totalde 87 personel var hocam,datalar gitti zaten,programı kaldırdığında yedekleri de kaldıran salak bir program işte. Makinanın hafızasında giriş çıkış saatleri kart numaraları var zaten. Şu an bana çalışma saatleri hafta tatilleri vs. gibi ayarlar olsa yetecek.
teamviewer ac hocam bakalim. program kurulumu suan?
bizim pdks de database tanimlamak icin serial kod girmen gerekiyor onuda firmadan aliyorduk.
database tanimli ise bakalim
demirci tarafından 16/Nis/14 11:01 tarihinde düzenlenmiştir -
PDKS ( Personel Devam Kontrol Sistemi ), Web-PDKS Gibi Desteği Protekzaman https://www.protekzaman.com/destek/yillik-bakim-anlasmasi Yazısını Okuyarak Alabilirsiniz.
-
protekzaman bunu yazdı
PDKS ( Personel Devam Kontrol Sistemi ), Web-PDKS Gibi Desteği Protekzaman https://www.protekzaman.com/destek/yillik-bakim-anlasmasi Yazısını Okuyarak Alabilirsiniz.
ahahahahaa yerinde destek uzmani buradan bulmus bile,
kacari yok 50 TL alacak illa (: