PIC Programlama İstek (Ücretli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek

Edit :    https://yadi.sk/d/eNxgCbBhmL2NB Bu linkteki alıcı ve verici kodunu aynı devre ile 16f877a da yapmak istiyorum.Derleyici olarak CCS olursa daha iyi olur benim için. Elimde 16f877a olduğu için onun dışında başka pic olmasın :) İstediğim sadece kodun CCS 'de uyarlanması yani sıfırdan bir kod yazmanızı istemiyorum.Ücret olarak  istediğinizi bildirirseniz ona göre konuşabiliriz.

mt93 tarafından 19/Ara/15 19:07 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

derleyiciler yüklü değil ama hi-tech de derlenen kodun neden ccs c de derlenmesini bekliyorsun ki, kütüphaneleri farklı olur hocam onların. ancak kendin çevirmen gerek elle ayrıca ona göre de ilgili metodları değiştirmen lazım.. aynı dil olmalarına rağmen bunlar farklı derleyicilerdir.. microC de farklı mesela, yazılanları aynı derleyicilerde derleyemezsin

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

derleyiciler yüklü değil ama hi-tech de derlenen kodun neden ccs c de derlenmesini bekliyorsun ki, kütüphaneleri farklı olur hocam onların. ancak kendin çevirmen gerek elle ayrıca ona göre de ilgili metodları değiştirmen lazım.. aynı dil olmalarına rağmen bunlar farklı derleyicilerdir.. microC de farklı mesela, yazılanları aynı derleyicilerde derleyemezsin

hocam çok iyi pic bilgim olmadığı ve aynı dil olduğu için hata vermez diye düşündüm.

Edit :    https://yadi.sk/d/eNxgCbBhmL2NB Bu linkteki alıcı ve verici kodunu aynı devre ile 16f877a da yapmak istiyorum.Derleyici olarak CCS olursa daha iyi olur benim için. Elimde 16f877a olduğu için onun dışında başka pic olmasın :) İstediğim sadece kodun CCS 'de uyarlanması yani sıfırdan bir kod yazmanızı istemiyorum.Ücret olarak  istediğinizi bildirirseniz ona göre konuşabiliriz.

mt93 tarafından 19/Ara/15 00:06 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek

up olsun

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

serdar çiçek in bir kitabı var hocam,  16f877 üzerinden öğretiyor, çok başarılı bir kitap ve ccs c derleyicisini anlatıyor..

http://www.dr.com.tr/Kitap/CCS-C-ile-PIC-Programlama/Serdar-Cicek/Egitim-Basvuru/Bilgisayar/urunno=0000000248967

dr de indirimde bu kitap 19 tl..

bence bu kitabı edinip kendin yapabilirsin. Zaten öğrendikten sonra microC ya da hi-tech C hatta picbasic deki kodları kolaylıkla ccs c ye dönüştürürsün. Sonuçta pic aynı pic, sadece derleyiciler farklı şekillerde fonksiyonlar veriyorlar v.s.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 1207 Toplam Mesaj: 5
pic programlama rf alıcı 16f877a verici