PIC Programlama İstek (Ücretli)
-
Edit : https://yadi.sk/d/eNxgCbBhmL2NB Bu linkteki alıcı ve verici kodunu aynı devre ile 16f877a da yapmak istiyorum.Derleyici olarak CCS olursa daha iyi olur benim için. Elimde 16f877a olduğu için onun dışında başka pic olmasın :) İstediğim sadece kodun CCS 'de uyarlanması yani sıfırdan bir kod yazmanızı istemiyorum.Ücret olarak istediğinizi bildirirseniz ona göre konuşabiliriz.
mt93 tarafından 19/Ara/15 19:07 tarihinde düzenlenmiştir -
derleyiciler yüklü değil ama hi-tech de derlenen kodun neden ccs c de derlenmesini bekliyorsun ki, kütüphaneleri farklı olur hocam onların. ancak kendin çevirmen gerek elle ayrıca ona göre de ilgili metodları değiştirmen lazım.. aynı dil olmalarına rağmen bunlar farklı derleyicilerdir.. microC de farklı mesela, yazılanları aynı derleyicilerde derleyemezsin
-
unbalanced bunu yazdı
derleyiciler yüklü değil ama hi-tech de derlenen kodun neden ccs c de derlenmesini bekliyorsun ki, kütüphaneleri farklı olur hocam onların. ancak kendin çevirmen gerek elle ayrıca ona göre de ilgili metodları değiştirmen lazım.. aynı dil olmalarına rağmen bunlar farklı derleyicilerdir.. microC de farklı mesela, yazılanları aynı derleyicilerde derleyemezsin
hocam çok iyi pic bilgim olmadığı ve aynı dil olduğu için hata vermez diye düşündüm.
Edit : https://yadi.sk/d/eNxgCbBhmL2NB Bu linkteki alıcı ve verici kodunu aynı devre ile 16f877a da yapmak istiyorum.Derleyici olarak CCS olursa daha iyi olur benim için. Elimde 16f877a olduğu için onun dışında başka pic olmasın :) İstediğim sadece kodun CCS 'de uyarlanması yani sıfırdan bir kod yazmanızı istemiyorum.
Ücret olarak istediğinizi bildirirseniz ona göre konuşabiliriz. -
up olsun
-
serdar çiçek in bir kitabı var hocam, 16f877 üzerinden öğretiyor, çok başarılı bir kitap ve ccs c derleyicisini anlatıyor..
dr de indirimde bu kitap 19 tl..
bence bu kitabı edinip kendin yapabilirsin. Zaten öğrendikten sonra microC ya da hi-tech C hatta picbasic deki kodları kolaylıkla ccs c ye dönüştürürsün. Sonuçta pic aynı pic, sadece derleyiciler farklı şekillerde fonksiyonlar veriyorlar v.s.