Popmundodaki Bis Olayı Nedir?
-
Popmundoda konserleri ayarlarken bis olarak çal diye bi kutucuk var bunun mantığı ne bunu işaretleyince ne oluyo :)
-
Popomdaki bi olay nedir ? diye okumayıp olay'dan sonra virgül koyması gerekirdi diye düşünmediysem dop olayım :D
-
bis i sahneyi terk ettiginde seyirciler daha fazlasını istediginde ise yarar.. bis sarkının calacagın bir önceki sarkıdan söhreti daha fazla olması lazım yoksa ise yaramaz.. eger dogru tutturursan bis i, bis performansı 4* 5* oluyor
Edit:Bis konserin sonunda dinleyicinin şarkıcıdan ısrarla istediği ek parça demek
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Popomdaki bi olay nedir ? diye okumayıp olay'dan sonra virgül koyması gerekirdi diye düşünmediysem dop olayım :D
-----------------------------+1 :D Sanırım geç oldu yatmak gerek....
-
id: 2276141 İstanbuldan Olan Varsa İletişime Geçebiliriz Yardım Ederim/Alırım :P
-
1458931 turnedeyim şu anda adım Clifford Lee Burton adım aynı isimde bi çocuğum var :D 2 side bnm yani yardımcı olabildiğim kadar yardım ederim :)
Başka oynayanlarda varmı acaba müridlerden???
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Popomdaki bi olay nedir ? diye okumayıp olay'dan sonra virgül koyması gerekirdi diye düşünmediysem dop olayım :D
+1 :D Sanırım geç oldu yatmak gerek....
-----------------------------aynen :D Başlığı ilk okuduğum zaman birisinin poposunda bis çıkmış sandım :D İçimden diom bis ne la basur gibi bişeymi :S
-
DrKeworks bunu yazdı:
BRK35 bunu yazdı:
Nikoteen bunu yazdı:
+1 :D Sanırım geç oldu yatmak gerek....
-----------------------------aynen :D Başlığı ilk okuduğum zaman birisinin poposunda bis çıkmış sandım :D İçimden diom bis ne la basur gibi bişeymi :S
-----------------------------alskdha sjdg sadöksam ugdsakhd mbvnasödjhgsaödkashmahsndöas ghdjöbaks möhdbasjhdmn saöjdj msahdbsaöçmhd öbsanm sanbmödsah ödsah dönajs döbsaöd ösadk mhasödmh saködk sahjödsam öhdsa dkjsaödm hljbsökaöm dbs :D:D:D:D aga gece gece akciğerlerimin oksijen ile olan ilişkisini bitirdin yaaa ahsuıdhsan djkasgndgamhjsö d :D