folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Popmundodaki Bis Olayı Nedir?

Popmundodaki Bis Olayı Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

Popmundoda konserleri ayarlarken bis olarak çal diye bi kutucuk var bunun mantığı ne bunu işaretleyince ne oluyo :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Popomdaki bi olay nedir ? diye okumayıp olay'dan sonra virgül koyması gerekirdi diye düşünmediysem dop olayım :D

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek

bis i sahneyi terk ettiginde seyirciler daha fazlasını istediginde ise yarar.. bis sarkının calacagın bir önceki sarkıdan söhreti daha fazla olması lazım yoksa ise yaramaz.. eger dogru tutturursan bis i, bis performansı 4* 5* oluyor

Edit:Bis konserin sonunda dinleyicinin şarkıcıdan ısrarla istediği ek parça demek

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

Popomdaki bi olay nedir ? diye okumayıp olay'dan sonra virgül koyması gerekirdi diye düşünmediysem dop olayım :D

+1 :D Sanırım geç oldu yatmak gerek....

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oupss
    Oupss's avatar
    Erkek

id: 2276141   İstanbuldan Olan Varsa İletişime Geçebiliriz Yardım Ederim/Alırım :P

Zaman süratle ilerliyor. Milletlerin, toplumların, kişilerin mutluluk ve mutsuzluk anlayışları bile değişiyor. Böyle bir dünyada, asla değişmeyecek hükümlerin geldiğini iddia etmek, aklın ve ilmin gelişmesini inkar etmek olur. Mustafa Kemal Atatürk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek

1458931 turnedeyim şu anda adım Clifford Lee Burton adım aynı isimde bi çocuğum var :D 2 side bnm yani yardımcı olabildiğim kadar yardım ederim :)

Başka oynayanlarda varmı acaba müridlerden???

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

BRK35 bunu yazdı:

Nikoteen bunu yazdı:

aynen :D Başlığı ilk okuduğum zaman birisinin poposunda bis çıkmış sandım :D İçimden diom bis ne la basur gibi bişeymi :S

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delimanyak87
    delimanyak87's avatar
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:

BRK35 bunu yazdı:

Nikoteen bunu yazdı:

aynen :D Başlığı ilk okuduğum zaman birisinin poposunda bis çıkmış sandım :D İçimden diom bis ne la basur gibi bişeymi :S

alskdha sjdg sadöksam ugdsakhd mbvnasödjhgsaödkashmahsndöas ghdjöbaks möhdbasjhdmn saöjdj msahdbsaöçmhd öbsanm sanbmödsah ödsah dönajs döbsaöd ösadk mhasödmh saködk sahjödsam öhdsa dkjsaödm hljbsökaöm dbs :D:D:D:D  aga gece gece akciğerlerimin oksijen ile olan ilişkisini bitirdin yaaa  ahsuıdhsan djkasgndgamhjsö d :D

Irmaklarından şaraplar akacak diyorsun, Cennet-i ala meyhane midir? Her kuluna iki huri vereceğim diyorsun, Cennet-i ala kerhane midir?
Toplam Hit: 1330 Toplam Mesaj: 8