PUBG Oyun Başlangıcı Crash Hatası
-
Hocalar merhaba , Pubg oyunu bilgisayara format attıktan sonra oyun başlarken crash veriyor herşeyi denedim çözemedim.Arada açıyor ama çoğunlukla crash hatası veriyor.Siyah ekranlar geliyor tam lobi açılacak crash hatası vermektedir.Crash dump dosyasını da ekliyorum.Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
http://dosya.co/xuitn6i5ruwg/UE4CC-Windows-D55EB225408F066E96D0A8964555BAE3_0000.rar.html
-
sitimden oyun dosyalarını doğrulattın mı
-
Doğrulattım herşeyi denedim malesef.
-
Bende de rainbow da arada bi donmalar crash reportlar çıkıyordu. GamingApp indirdim oyun modunu seçtim girdim sorun kalmdı.
-
Denerim onu da MSI afterburner mevcut bende.Crash dosyasını okumak lazım.
-
Denedim iş görmedi yine hata veriyor malesef.
-
hocam hata kaydını inceledim aynı problemi insanlar hem fortnite da hemde pubg de yaşıyorlarmış youtube da bazı fixler gördüm fakat hangisi senin sorununu çözer göremedim.
diretx güncel sürümü tekrar kurup deneyin demiş biri
diğeri oyunu komple silip yükleyin demiş
biride firewall dan olabilir demiş onla alakası yok
-
Oyunu silip tekrar kurdum o da çözmedi youtube da hepsini izledim denedim onlarda çözüm getirmedi malesef.
-
Ekran kartına overclock yaptın mı? Siyah ekran verip oyunun maça başlamayı bekleme alanına geçerken harddiski zorluyor baya kullanıyor. Bu sırada harddiski çok kullanan bi şey açık mı arkada?
-
Ekran kartında veya işlemcide OC yok. Harddiski kullanacak bir şeyde yok herşey stabil görünüyor.