Python Selenium Adres Çubuğu Gizleme
-
-
PC başında değilim ama netten bakınca bu çıktı, bir deneyin isterseniz;
-
-
Bende bir soru sorayım müsaadenle hocam.
Selenium'la bot yazıyorum fakat sürekli istediğim şekilde değil de farklı bir chrome yada mozilla tarayıcısı açılıyor.
Bunu engelleyip normal bildiğimiz tarayıcıyı açmanın yöntemi var mı ?
Bunu sormamın sebebi kin beslediğim bir oyun için zamanında bot yazıp sunucudaki oyun içi fiyatları alt üst etmiştim. Banlamışlardı 2007 yılından kalma hesabımıda, IP yüzünden.
C#'ta uygulama yönetiminde bir WebDriver açıyor. Tarayıcının türüne bakarak "hee bu bot yapıyor" diyip banlıyorlar sanırım.
Bunu nasıl aşabilirim onu sordum tam olarak.
GodKlaus tarafından 10/Ara/19 02:37 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam teşekkür ederim bunu görmemiştim işimi çözdü.
ufak bir sıkıntı var bunda bazı linkler yeni sekmede açılıyor oraya sesion geçmiyor hem iyi hem kötü tarafları var :) -
x GodKlaus bunu yazdı
Bende bir soru sorayım müsaadenle hocam.
Selenium'la bot yazıyorum fakat sürekli istediğim şekilde değil de farklı bir chrome yada mozilla tarayıcısı açılıyor.
Bunu engelleyip normal bildiğimiz tarayıcıyı açmanın yöntemi var mı ?
Bunu sormamın sebebi kin beslediğim bir oyun için zamanında bot yazıp sunucudaki oyun içi fiyatları alt üst etmiştim. Banlamışlardı 2007 yılından kalma hesabımıda, IP yüzünden.
C#'ta uygulama yönetiminde bir WebDriver açıyor. Tarayıcının türüne bakarak "hee bu bot yapıyor" diyip banlıyorlar sanırım.
Bunu nasıl aşabilirim onu sordum tam olarak.
Useragent?
-
var clientOptions = new ChromeOptions();
clientOptions.AddArguments("--app=https://xx.com");
üstteki arguments'e --app tagını yollayarak yapabilirsin.* Chrome kısayol tuşları ile(hatırlayamadım şuan) bir şekilde üst menüyü açabiliyor. Bunun içinde bir handler yazarak process title'sini sürekli kontrol ederek dışına çıkmasını engelleyebilirsin.
* Buna ek güvenlik olarak chrome extension'ı yazıp ctrl alt etc. tuşlarını engelleyip harici işlemler yapmasını da engelleyebilirsin. Extension da her request sonunda url'i kontrol ettirebilirsin. Veya sayfa içerisinde harici sayfaya yönlendiren url'ler olabilir. Onları da yakalaman gerekebilir.
* App ile chrome tarayıcısı birbiri ile bağlantılı çalışması lazım.Exe kapandığında (tersine mühendislik ile thread'i durdurduğunda) veya görev yöneticisinden exe'yi sonlandırdığında tarayıcının da bunu anlayıp kendini dispose etmesi lazım. .Bu mantıkta bir public bir tool yazmıştım. Kullanıcılar 6-7 ay boyunca çok uğraştılar bir yolunu bulamamışlardı. Profesyonel bir çözüm arıyorsan bunun gibi onlarca kontrol yazmak gerekir.
1234567891011//sayfa url'sini tab.Url diyerek yakalayabilirsin.
<a
class
=
"tbttag"
title=
"chrome"
href=
"/tag/chrome"
>chrome</a>.tabs.onUpdated.addListener(function (tabId, changeInfo, tab) {
}
//bu metot ile de request anında arayarak girip gitmesini istemediğin sayfaları blocklarsın.
<a
class
=
"tbttag"
title=
"chrome"
href=
"/tag/chrome"
>chrome</a>.webRequest.onBeforeRequest.addListener(function(d){
return
{cancel:
true