Ram Slotları Mı Bozuk
-
Merhaba müridler , pc kendiliğinden kapandı daha da açılmadı. Neyse açtım kasa kapağını gözlemledim. Power a basıyorum 3 saniye çalışıyor sonra kendini kapatıyor pc. Speaker dan herhangi bi ses gelmiyor. Ramleri çıkarttım öyle çalıştırdım bu sefer çalıştı ama tabi doğal olarak pc açılmayacak. Ram takarsam tekrar 3 sn sonra kapatıyor kendini. Ne oldu buna birden bire acaba ? Ramler sağlam test ettim başka pc de.
-
-
Enquinx35 bunu yazdı
power çalışıyor hocam farklı donanımlarda denedim. Bu slotlarda bişeylik var da ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum daha önce duymadım da slotu bozulan :D
-
-
Enquinx35 bunu yazdıilteris bunu yazdıEnquinx35 bunu yazdı
power çalışıyor hocam farklı donanımlarda denedim. Bu slotlarda bişeylik var da ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum daha önce duymadım da slotu bozulan :D
Slotları iyi bir temizle ozaman.
pas sökücü bile sıktım :D Sonuc fail :D
-
ilteris bunu yazdıEnquinx35 bunu yazdıilteris bunu yazdıEnquinx35 bunu yazdı
anakart uçmuş geçmiş olsun :)
-
Enquinx35 bunu yazdıilteris bunu yazdıEnquinx35 bunu yazdıilteris bunu yazdıEnquinx35 bunu yazdı
anakart uçmuş geçmiş olsun :)
Çıktığı yere kadar yolu var :D alsdhkjlakjsdhf