Restorant İçin Tasarım Fikirleri
-
bir dostumun restourantında masaların altına restourantla bilgilerin yer aldığı bir tasarım yapacam şöye düşünün masa cam altına ise bilgilerin güzel bi sekilde serili olduğu bir tasarım. var mı elinizde böyle örnekler yani nerden şablon bulabilirim.. lütfen fikri olanlar boş geçmesin iyi günler dilerim.
-
şöyle birşeyler var hangi program bilmiyorum ama en iyisi vectör çalışmalarıdır. istediğin gibi kesip kırparsın ama yinede photohop için olanlarıda var buradan kes kopyala yapıştır.
http://www.freepik.com/free-photos-vectors/menu
https://dcrazed.com/free-restaurant-menu-templates/
beni kesmedi dersen reataurant design menü free vector ps gibi kelimelerle arat
-
7 yıldır grafik tasarımcıyım ama hiç bahsettiğin şekilde örneklere denk gelmedim..Şablon kısmı bence önemli değil bence o masa ölçüsüne ve yapacağın tasarıma göre şekillenecek.. asıl önemli olan yer alacak bilgilerin türü, ve onları yan yana getireceksen bir birleriyle bütünlük sağlayacak olmaları..Çünkü masa boyutu büyük sonuçta ne koyacağın önemli, mesela iştah açıcı bir görsel yanında da ona dair bilgiler mi olacak.. Hem görsel hemde metinsel olan bir tasarım mı düşünüyorsun.. Restoranın türü nedir ?
-
futurist desteğin için teşekkür ederim:) berraa masa ölçüleri 137 cm uzunluk 77 cm genişlik mekan et ürünleriyle ilgili bir restourant. şimdi bunların bazı rekor denemeleri olmuş o rekor denemeleri sonra mekanın tarihi basına yansıyan haberleri vb. içerikleri tasarımsal bütünlük esas alınarak camın altına yerleştirmek istiyorlar:)
-
Hımm Steak house gibi bir şey sanırım.. Basın haberleri vs. diyosun bence nostaljik birşeyler olabilir.. Markanın kurumsal renklerinin biraz daha soft haliyle, birde objeleri çok doldurmadan yine nostaljik efektlerle minimal bir şeyler çıkabilir.. Ai de çalışacaksın sanırım.. Vector konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum.. Tabi senin aklında nasıl bir şeyler var bilemedim ama :) bence tasarım insanların gözüne çok batmadan kendini incelettirecek türden olmalı.. Yani çok karışık değil bağıran renkler değil...Daha sofistike bişiler :)
-
masa altına reklam yada tasarım koymayı hiç anlamıyorum aslında. tabak, servis konulunca o kapanıyor. hiç mantıklı değil.
karşı masanın duvarına dersen mantıklı. yerken duvara bakıp okuyabilirsin. diğer türlü bence mekanın kalitesini düşürüyor benim şahsi görüşüm.
karşıyada koyacaksan yine insanı boğmadan yapılmalı.
şöyle birşeyler daha mantıklı bence. arkadaşına söyle . resim çözünürlüğü iyiyse bu eşkilde yapsın.
tablo gibi yaparsa istediği zaman değiştirebilir ve hem çözünüğrlükte sıkıntı olmaz. duvar kağıdı yaparsa uzun vadeli kullanması gerekir
aklıa geldi peçete , ıslak mendil gibi prpmosyon ürünlerinede bastırabilir
futurist tarafından 18/May/17 13:14 tarihinde düzenlenmiştir -
izmir ve çevre illerden birinde isen. restoranınıza özel tasarım resin masalar yapabilirim. doğal ağaç ürünler falan
-
Mööleyen inekler olan bir tasarım düşündüm şimdi. Tam da açık olan ağızlarının ortasına yine şeffaf renk cam tabaklarla servisler konuyor, gözleri ise tam da size doğru dikilmiş vaziyette.
Hatta masanın orta kısmında, yani ulaşılması zor olan bir bölümünde de, Benden neler yapacaklar ?, başlığı altında sade bir şekilde favori menü içerikleri yazabilir.
NaZi_ tarafından 18/May/17 15:52 tarihinde düzenlenmiştir -
x NaZi_ bunu yazdı
Mööleyen inekler olan bir tasarım düşündüm şimdi. Tam da açık olan ağızlarının ortasına yine şeffaf renk cam tabaklarla servisler konuyor, gözleri ise tam da size doğru dikilmiş vaziyette.
Hatta masanın orta kısmında, yani ulaşılması zor olan bir bölümünde de, Benden neler yapacaklar ?, başlığı altında sade bir şekilde favori menü içerikleri yazabilir.
Sonra satışlar neden düştü :D