folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Rome Total War (İstek)

Rome Total War (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bu oyunun full versiyonunu aradım bulamadım, paylaşımcı arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

bittorentle indir en iyisi

yada

oyun-arsivi.com da war dayı :) 

"Murid" Değil "Murit"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek
    saolasın hacı buldum oyunu

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek
    merhaba.benimde bir sorum olacak.bu oyunu bir arkadaşla uzaktan karşılıklı oynamak istiyorum.yani o kendi evinde bende kendi evimde.bunun hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

capkin bunu yazdı:
    -----------------------------
    merhaba.benimde bir sorum olacak.bu oyunu bir arkadaşla uzaktan karşılıklı oynamak istiyorum.yani o kendi evinde bende kendi evimde.bunun hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
    -----------------------------

hamachi ile yaparsın araştır google da 

"Murid" Değil "Murit"
Toplam Hit: 1049 Toplam Mesaj: 5