S4 Yakınlık Sensörü Çalışmıyor
-
Merhaba arkadaşlar s4 telefonumun yakınlık sensoru açıkken arama yaptığımda direk ekran kapanıyor ve açılmıyor görüşme bittikten sonrada açılmıyor garantilikmi ? Yoksa bi ayari vs si varmı ? Ayarlarindan baktığımda 100 olarak gozukuyor adc elimi yakinlastirdigimda 255 e kadar çıkıyor
-
Up
-
garantilik ayarlık durum yok hocam
-
Benim S4 değil Huwaei fakat bende de bir dönem (geçen ay) öyle olmuştu. Telefonu yeniden başlatarak sorunu çözmüştüm. Telefonu yeniden başlat olur belki.
-
Başlattim hocam malesef aynı
-
hocam telefonu sök sensörün önünü temizle, 1 hafta önce yaptım cayır cayır çalışıyo şuan.
bende de değer 65-70 filandı şuan 30
hsyN tarafından 07/Şub/14 15:58 tarihinde düzenlenmiştir -
x hsyN bunu yazdı
hocam telefonu sök sensörün önünü temizle, 1 hafta önce yaptım cayır cayır çalışıyo şuan.
Hocam sokersem garanti kapsamından cikmaz mi ?
-
Aynı sorunu benim bi arkadaş yaşamıştı. Telefonu 1 gün pirince sokmuştu düzelmişti. Hocam bi dene istersen buğulanma falan olduysa sensörde belki düzelir.
-
x UNKN0WN bunu yazdıx hsyN bunu yazdı
Hocam sokersem garanti kapsamından cikmaz mi ?
valla benimki yurt dışı o yüzden korkusuzca yardırdım ama haklısın garanti gidebilir. o zaman mecbur göndericen abi garantiye, çalışmamasının sebebi toz çünkü
-
Benım arkadasta da s4 var oda bu durumdan sıkayetcı demek ortak bır sorun olabılır s4ler de ben kapatmadan gorusmeyı o kapatamıyor garıbım :)