Sabiha Gökçen'den Metrobüse Ulaşım
-
Merhabalar ve hayırlı sabahlar
Başlık yeterli olmaya bilir kusuruma bakmayın
Bu sabah 10:30'de İstanbul Sabiha Gökçen'e iniş yapacağım
Lakin, Bir şekilde hava alanına indikten sonra, Metrobüs - Metro ( tranvay )
Hattına ulaşıp Bahçelievler-Şirinevler-Bakırköy
Bu 3 semtten birine metrobüs- tranvay aracılığı ile ulaşmam gerekOradan da taksiye bineceğim ağır yükler var elimde.
Ama nasıl indikten sonra bulacağımı bilmiyorum :)Bir olur yolu söylebilir misiniz ?
10:30'da iç hatlardan elimde valizimle çıkmış olacağım
İç hatlardan çıkınca nereye nasıl hangi istikamete ne ile gidersem
Bahçelievler-Şirinevler - Bakırköy bu üç semtten birine
Metrobüs - Metro ( tranvay ) ile ulaşım sağlayabilirim ?
Zaten orada inince de dediğim gibi bulduğum bir taksi ile
Son noktaya varış sağlayacağım
Başka bilgi gerekirse 07:20'ye kadar tahribatı kontrol edeceğimBaşka bilgi veririm şimdiden teşekkürler
Not : Üyelik sahibinin yiğeniyim
aLcoL tarafından 09/Ara/16 05:33 tarihinde düzenlenmiştir -
16S sabiha gökçen - uzunçayır metrobüs e gider. 25 dkda bir olması lazım emin değilim. havaalanı dışına çıkınca görürsün zaten otobüsleri çok zor bulunamıcak bir yerde beklemiyorlar.
-
x Flagellumdei bunu yazdı
16S sabiha gökçen - uzunçayır metrobüs e gider. 25 dkda bir olması lazım emin değilim. havaalanı dışına çıkınca görürsün zaten otobüsleri çok zor bulunamıcak bir yerde beklemiyorlar.
Teşekkür ederim hocam 16S sabiha-gökçen - uzunçayır metrobüs olarak tele not ekledim.
İndiğim de bunun yönergesinde ilerleryeceğim. Çok teşekkürler -
Numarasını unuttum orda sor görevli ye yada şöför lere sana gökçen kartal metroya otobüs var .
Yada pendik e inen iett bin ama sor pendik Köprüsü'nde geçen olmalı ordanda metroya binebilirsin .
M4 oluyor bu yakadaki metro . sonra aktarma yapacaksın . zaten metroda ki karı söylüyor durak durak .
Not : şoför kesin sor çünkü metro ve iett yeni duraklari geliyor . çok sık değişen seferler var.
samaccc tarafından 09/Ara/16 07:13 tarihinde düzenlenmiştir -
İstanbul kartın yoksa durakların orda HAVABUS otobüsleri var. Onlarla Kadıköy yada Taksime gidebilirsin. Metrobüs durağında duruyor. Benim tercihim Kadıköy olur. Vapurla karşıya geç ordan da tramvaya binebilirsin. Hem İstanbula gelip bi boğaz havası almadan gitmezsin. Bu arada Kadıköy 10TL. Üstelij daha hızlı olur. Her yerde durmuyorlar çünkü.