folder Tahribat.com Forumları
linefolder Java
linefolder Sağlık Bakanlığı Tsim Sitesine Girememe Sorunu ( Java )

Sağlık Bakanlığı Tsim Sitesine Girememe Sorunu ( Java )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Saglık bakanliginin önerdiği 8u341 32bit sürümünü kurdum.  Olmadı. Güncel sürümü denedim olmadı.

Java ayarlarından güvenli site bölümüne linkleri girdim yine olmadı. Bunun çözümü nedir agalar ?

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek

Abi tam 5 sene önce, TSIM'i monitör değiştirince açabildik. Java doğru her şey doğruydu, tam 6 kişi şahit olduk buna :D birisi dese siktir lan derim de bi dene.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Kanka telefon 2 bilgisayar dahil deniyorum olmuyor. Java nin 8 sürümünü tarayicilar mi calistiramiyor acaba 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı

Kanka telefon 2 bilgisayar dahil deniyorum olmuyor. Java nin 8 sürümünü tarayicilar mi calistiramiyor acaba 

java ayarları ile çözmüştüm bizim kurumda. açılan butun domainleri eklemelisin hocam. 

ufak bi dosya iniyo mesela onun da adresini eklemelisin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

O java sürümünü yükle. Sayfanın altında browserden giremiyorsanız şunu indirin gibi bir link var. Ordan küçük bir java dosyası iniyor. Onu masa üstüne bir yere indir. Ona tıklayınca direk java sürümü devreye girip eklenti açılıyor. Boşuna browser üzerinden girmeye uğraşma. Ara ara windows java sürümünü otomatik güncelliyor. Sistem sadece belirttiği eski sürüm java ile uyumlu çalışıyor.  

Syntax error..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

O java sürümünü yükle. Sayfanın altında browserden giremiyorsanız şunu indirin gibi bir link var. Ordan küçük bir java dosyası iniyor. Onu masa üstüne bir yere indir. Ona tıklayınca direk java sürümü devreye girip eklenti açılıyor. Boşuna browser üzerinden girmeye uğraşma. Ara ara windows java sürümünü otomatik güncelliyor. Sistem sadece belirttiği eski sürüm java ile uyumlu çalışıyor.  

bu yöntemle benim evde ki pc de çalıştı hocam, bugün müşterinin oraya gittiğimde deneyeceğim. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Birde tsim nin yönlendirdiği linkteki java sürümü çalışmıyor. Aynı sürüm java yı farklı bir adresten indirip kur. Eskilerini sistemden kaldırdıktan sonra kurman gerek.

Syntax error..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

saat tarih çakışmasıın kontrol etmek lazım

https://www.azul.com/downloads/?version=java-8-lts&package=jdk#zulu

azul jdk 8 indir 

https://www.azul.com/products/components/icedtea-web/

bunuda indir bir dene 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı

bu yöntemle çalıştı ama o in dirilen kısayol java launcher ı çift tıklayınca başlatamıyor. bu sürüm bu bilgisayar da çalışamıyor hatası veriyor. ama kısayola sağ tık birlikte aç java launcher ile aç deyince çalışıyor.  bu şekilde çözdük.

Toplam Hit: 268 Toplam Mesaj: 9
java hatası