Saldırgan Olarak Bildirilmiş Site Hakkında
-
Merhaba,
nedendir bilinmez öle bi anda eskiden yaptığım sitelerden birine girme isteği uyandı. bir girdim çat diye uyarı belirdi karşıma.
herneyse aradım bişide göremedim. sildim herşeyi (paket kullanıcı adını şifresini vs) yedeği geri yükledim.
google webmasterdan bildirim gönderdim.başka yapılacak bişi varmıdır ne önerirsiniz ?
Birde bazı yerlerde düzelmez. domaini değiştirin demişler de bunun olasılıgı nedir ?
-
Hocam hosting tarafında plesk mi vardı?
Geçen yıl pleskteki açık yüzünden çok fazla site karalisteye girmişti.
Balyoz99 tarafından 04/May/13 23:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Balyoz99 bunu yazdı
Hocam hosting tarafında plesk mi vardı?
Geçen yıl pleskteki açık yüzünden çok fazla site karalisteye girmişti.
yok hocam cpanel, bu site daha önce hacklenmişti. umuyorum ki bi yerlerine bişiler gömmüş olsunlar. çünkü hack yediğinde ben sadece indeksi silmiştim.
solstice tarafından 05/May/13 00:54 tarihinde düzenlenmiştir
şimdi full yedegini yükledim. bakalım düzelir elbet. -
Bi tane site var saldırgan siteleri ayıklayan. Onlara bildirimde bulun. Temizledim abi valla de. Düzelir. Ftp vs tüm bilgilerini temizle. Script ne kullanıyosan açıklarını kapat. Hack yediysen garanti açık vardır. Admin şifren 123456 değildir umarım :D
-
interfector bunu yazdı
Bi tane site var saldırgan siteleri ayıklayan. Onlara bildirimde bulun. Temizledim abi valla de. Düzelir. Ftp vs tüm bilgilerini temizle. Script ne kullanıyosan açıklarını kapat. Hack yediysen garanti açık vardır. Admin şifren 123456 değildir umarım :D
Google da bildirim gönderme bölümünde mesaj bölümüne "temizledim abi açın şu siteyi lütfen" dedim zaten hocam :D
şifresini kullanıcı adını felan değiştirdim ama script kısmı sıkıntı çünkü joomla : ) eskiden kalan öle sıkıntı yaratan bi 10 sitem var öle hepsi joomla
-
dün akşam düzenledim. bildirim gönderdim. bugün düzelmiş site. Google'ın maşallahı var :)