Satılık AM4 Anakart (4 Aylık)
-
selamlar
rigime 3. ekran kartını ekleyeceğim için anakartı değiştirmem gerekiyor, sadece 2 pcie slotu var.
sarı siteye koymadan önce burda ihtiyacı olan vardır diye yazayım dedim.
30/12/2020 de n11 den alındı, kutusu faturası vs duruyor.
ne kadara gider bilemedim, lazım olan teklif yapabilir.
-
Öncelikle hayırlı satışlar konu up olsun
Eski konunu hatırlıyorum düşüncedeydin girsem mi girmesem mi diyede demek girmeye karar vermişsin şuana kadar nasıl gidiyor aksilikleri veya getirisini giderini bu konuyu dağıtmadan veya yeni konuda anlatırsan bizde faydalansak
-
TheAvenqer bunu yazdı
Öncelikle hayırlı satışlar konu up olsun
Eski konunu hatırlıyorum düşüncedeydin girsem mi girmesem mi diyede demek girmeye karar vermişsin şuana kadar nasıl gidiyor aksilikleri veya getirisini giderini bu konuyu dağıtmadan veya yeni konuda anlatırsan bizde faydalansak
hocam girdim işte 2 kartla, haftada 0.05 eth getiriyor. halihazırda kullandığım pc ye taktım kartları, cpu falan yemiyo mining. arkada çalışıyo kendisi
sorun varsa alabilirim, bu işin 99% u güzel fiyata kart bulmak, bulduktan sonrası sıkıntısız.
1 ay sonra arkadaş gelecek avrupadan, ona kart getirttiricem. bu yüzden anakartı büyütme ihtiyacı doğdu
-
haftalık 900 tl felan getiriyor anladım kadarıyla. ne kadar elektrik ödüyosun aylık ?
1080 ti var bende ne haftalık ne kadar gelir sağlarım vede ne kadar tüketir tahminen tek kart ile ?
-
m2sata portuna da riser takılacak şekilde aparat alıp kullanabilirsin. Mevcut anakartın 3 adet ekran kartı destekler. Örnek ürün burada.
-
can498 bunu yazdı
m2sata portuna da riser takılacak şekilde aparat alıp kullanabilirsin. Mevcut anakartın 3 adet ekran kartı destekler. Örnek ürün burada.
ssd mi nereye takacağım hocam o zaman :D
pc yi aynı zamanda günlük kullanıyorum, m2 slotundaki ssd nin de kalması gerek.
@VEXTA 2 kartla birlikte tüm süstem 450-470 wat çekiyor. hesaplayabilirsin hocam.