Satılık AM4 Anakart (4 Aylık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

selamlar

rigime 3. ekran kartını ekleyeceğim için anakartı değiştirmem gerekiyor, sadece 2 pcie slotu var.

sarı siteye koymadan önce burda ihtiyacı olan vardır diye yazayım dedim.

30/12/2020 de n11 den alındı, kutusu faturası vs duruyor.

https://www.n11.com/urun/msi-b450m-a-pro-max-amd-b450-4133-mhz-oc-ddr4-soket-am4-matx-anakart-1456749?magaza=qp

ne kadara gider bilemedim, lazım olan teklif yapabilir.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Öncelikle hayırlı satışlar konu up olsun

Eski konunu hatırlıyorum düşüncedeydin girsem mi girmesem mi diyede demek girmeye karar vermişsin şuana kadar nasıl gidiyor aksilikleri veya getirisini giderini bu konuyu dağıtmadan veya yeni konuda anlatırsan bizde faydalansak

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    TheAvenqer bunu yazdı

Öncelikle hayırlı satışlar konu up olsun

Eski konunu hatırlıyorum düşüncedeydin girsem mi girmesem mi diyede demek girmeye karar vermişsin şuana kadar nasıl gidiyor aksilikleri veya getirisini giderini bu konuyu dağıtmadan veya yeni konuda anlatırsan bizde faydalansak

hocam girdim işte 2 kartla, haftada 0.05 eth getiriyor. halihazırda kullandığım pc ye taktım kartları, cpu falan yemiyo mining. arkada çalışıyo kendisi

sorun varsa alabilirim, bu işin 99% u güzel fiyata kart bulmak, bulduktan sonrası sıkıntısız.

1 ay sonra arkadaş gelecek avrupadan, ona kart getirttiricem. bu yüzden anakartı büyütme ihtiyacı doğdu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

haftalık 900 tl felan getiriyor anladım kadarıyla. ne kadar elektrik ödüyosun aylık ?

1080 ti var bende ne haftalık ne kadar gelir sağlarım vede  ne kadar tüketir tahminen tek kart ile ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

m2sata portuna da riser takılacak şekilde aparat alıp kullanabilirsin. Mevcut anakartın 3 adet ekran kartı destekler. Örnek ürün burada.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    can498 bunu yazdı

m2sata portuna da riser takılacak şekilde aparat alıp kullanabilirsin. Mevcut anakartın 3 adet ekran kartı destekler. Örnek ürün burada.

ssd mi nereye takacağım hocam o zaman :D 

pc yi aynı zamanda günlük kullanıyorum, m2 slotundaki ssd nin de kalması gerek. 

@VEXTA 2 kartla birlikte tüm süstem 450-470 wat çekiyor. hesaplayabilirsin hocam.

Toplam Hit: 929 Toplam Mesaj: 6
anakart satılık anakart