Satılık Mikrotik Rb450g Ve Rb951

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek

Rahatsızlandığım için işyerimi kapattım. Elimde eski işimden kalan 1 adet RB450g ve 1 adet 951 Ui-2Hnd vardır. ikisine istediğim toplam fiyat 650 tldir resimler temsilidir isteyen arkadaşlara email ile orjinal resimlerini atabilirim

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

ne işe yarar bu cihazlar

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek

amacınıza gore programlayip router,access point,firewall, gibi donanimlara donusturebiliyorz

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek

hocam tek satıyorsan RB450g fiyatını öğrenebilir miyim ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Üzerindeki lisans level kaç ?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Üzerindeki lisans level kaç ?

450g: Leve-5

951ui-2hnd: Level-4

hocam bilgileri netten buldum müsait olduğumda tekrardan üzerlerindende kontrol edebilirim

Toplam Hit: 1083 Toplam Mesaj: 6
mikrotik 951 450g