Satılık Sıfır WD 160 GB Harddisk
-
evet arkadaşlar ürünü dün TESLİM aldım.Wd farklı bi modemini garantiye gönderdim herifler yapamayınca yenisini gönderdiler sağ olsunlar.İhtiyacım kalmadığından satıyorum.ürün ambalajında sıfır durumdadır.2 yıl garantisi mevcuttur.
Piyasa Fiyatı 65 TL dir. 55 TL e ürünü satıyorum.
Genel Özellikler :
- Dahili / Harici : Dahili
- Dönüş Hızı : 7200 RPM
- Garanti Süresi : 24 Ay
- Ön Bellek : 8 MB
- Boyut (inç) : 3.5 inç
- Arabirim : SATA 300 ,SATA 2
- Kapasitesi : 160 GB
Ödeme şekli : EFT-HAVALE
-
Sifir Fiyatı 65 lira sen 55 liraya bırakıyorsunda alacak olan adam 20 Lirada kargosuna vericek :))
Yanı 10 liralık bır ındırımden bahsedıyosun ama alacak kişi gidip kendı bulunduğu bölgede alırsa daha avantahlı gıbıme gelıyor :)
Benı kurtarmaz 500gb veya 1 Tb almayı düşüniyorum...
-
ederi 35
-
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------Sifir Fiyatı 65 lira sen 55 liraya bırakıyorsunda alacak olan adam 20 Lirada kargosuna vericek :))
Yanı 10 liralık bır ındırımden bahsedıyosun ama alacak kişi gidip kendı bulunduğu bölgede alırsa daha avantahlı gıbıme gelıyor :)
Benı kurtarmaz 500gb veya 1 Tb almayı düşüniyorum...
-----------------------------alalım la bende alacam 1 tb 170 e kadar düşmüş seagete ler :) biraz daha bekleyelim alalım :)
-
110 a toshiba varmış 1 tb :D bi yerde indirimde ama nerde hatırlamıyorum :D
-
Kargosu sana ait olmak kaydı ile 40 TL ye gönderirsen alırım,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------50 lira kargo benden..
nerde ikamet ediyorsun. -
Nalet bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
nerde ikamet ediyorsun.
-----------------------------Gaziantepte, 50 lira fazla üstadım sakın yanlış anlama ama gerçekten nette biraz araştır 10-15 lira farkla daha büyük kapasiteleride mevcut eğer 40 a kargo sana ait olmak kaydı ile kabul ediyorsan alırım, yoksa canın sağolsun ne dim...
-
edit : başlığın amacının içine etmemek için siliyorum.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Nalet bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
nerde ikamet ediyorsun.
-----------------------------Gaziantepte, 50 lira fazla üstadım sakın yanlış anlama ama gerçekten nette biraz araştır 10-15 lira farkla daha büyük kapasiteleride mevcut eğer 40 a kargo sana ait olmak kaydı ile kabul ediyorsan alırım, yoksa canın sağolsun ne dim...
-----------------------------burda kadıköyde de satsam sıfır ürünü 2 el üzerinden alıolar.40 lira veriolar aynı paraya denk gelio.kargoyla uraşmaya değmez.canımız sağolsun.
burada satmak benim için biraz daha avantaj sağollasın....