Sd Kartı Dahili Olarak Biçimlendirme
-
Selamlar,
Htc one m8 telefonum var. Telefon hafızası düşük olduğu için yer sıkıntısı yaşıyorum. Telefonda sd kartı dahili olarak biçimlendir diye bir seçenek var fakat yeni aldığım sd kart bozuk diyor. Harici olarak kullanabiliyorum. Kartın markası sandiskti ama detayını hatırlamıyorum.
Bu işlem için hangi kartlar uygundur daha önce yapan var mıdır?
-
Hatanın ekran görüntüsünü atar mısın ?
-
hocam sandisk ise mail at, adamlar yenisini yolluyorlar.
bendeki 32 gb lık micro sd 2 kez bozuldu. iki kez gönderdim, ertesi hafta bir üst modelini gönderdiler.
-
-
up olsun
-
kajmerpac bunu yazdı
sd kartın kilidi ile ilgili bi problem olabilir mi?
başka cihazlarda denediniz mi?
en son çare sandisk global e mail atıp durumu bildirin.
dediğim gibi, eğer orjinal ürün ise ücretsiz değişim sağlıyorlar.
-
Başka cihazda deneme şansım olmadı. ama anladığım kart dahili olarak biçimlendirmeyi desteklemiyor.
edit:
mesela aşağıdaki yeterli oljur mu yeni alıcam muhtemelen eskisnin garantisi nerde bilmiyorum.
-
kajmerpac bunu yazdı
Başka cihazda deneme şansım olmadı. ama anladığım kart dahili olarak biçimlendirmeyi desteklemiyor.
edit:
mesela aşağıdaki yeterli oljur mu yeni alıcam muhtemelen eskisnin garantisi nerde bilmiyorum.
hocam sandisk global e mail at. nereden aldığın önemli değil. eğer orjinal ürün ise 10 yıl garanti veriyorlar.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıkajmerpac bunu yazdı
edit:
hocam sandisk global e mail at. nereden aldığın önemli değil. eğer orjinal ürün ise 10 yıl garanti veriyorlar.
tamam hocam bir deneyeyim şansımı