




Şemdin Sakık: Köylüyü Kazanmak İçin Ateistliğimi Bir Kenara Bırakıp Mevlit Okuttum!
-
Büyük oranda ateist olmalarına, Zerdüşt’e inanmalarına rağmen muhafazakâr bölge halkına kendilerini dindar Müslüman’mış gibi göstermeye çalıştıkları biliniyor yıllardır. Zaten 2006 yılında 300 terörist üzerinde yapılan anket, PKK’lıların İslam diniyle alakadar olmadıklarını ortaya koymuştu.
Özgür Gündem Gazetesi’nde yayımlanan ankette ‘En sevdiğiniz dini önder?’ sorusuna teröristlerin yüzde 34’ü Zerdüşt cevabını vermişti.
Yine aynı oran Hz. İsa için çıkmıştı.
şimdi bu adamların dinle diyanetle alakası yok ama yeri gelio camilerde mevlüt bile okutuyolar halkı kabetmemek adına müslüüman gibi gözükerek halkı kandırmaya çalişiyo şerefsiz köpek
-
resimdeki mektup şemdik sakık denen şerefsizin yazdığı mektuptur
Yattığı Diyarbakır E Tipi Kapalı Cezaevi’nden gönderdiği ‘görüldü’ mühürlü mektup, bölge halkını kandırmak için dine sarılan PKK’nın kirli oyununu anlatıyor.
-
Halkımız bu tur konularda hic aydınlatılmıyor . Aydınlatılsada is isten gecince soylenıyor bende bunu anlayamıyorum kardesım ya . basına ozgurluk ısterler ozgurlugun babası var ama halkı aydınlatmaya olaylar karsısında fıkır edındırecek bılgıler vermeye gelınce ... akılarınamı gelmıyor ne ...:W=)
-
bu ülkede gerçekler konusulmaz. bu ülke insan uyutur sadece. evet ciddi ciddi uyuturlar.
-
kenan evrende vaktinde aynı şeyi yapmıştı.kendisini skine takmayan türk halkına seslenirken cümlelerini kurandan ayetlerle süslüyordu.faydası oluyor muydu elbette oluyordu.bundan nasıl anlam çıkarabiliriz.söz konusu din,iman olunca halk cahilleri oynuyor.tayyibin başımıza peygamber kesilmeside aynı zincirin halkasıdır.
-
bugun halkımızı kulananlar ya din ya ırk yada dili kulanarak halkımızı sömüyor
-
ANANIN AMINA KADAR YOLUN VAR OROSPU ÇOCUĞU.
33 SİLAHSIZ ASKERE ADAM BAŞI 50 MERMİ SIKAN BİR ŞEREFSİZSİN.
-
hoca hakkaten koyun la bizim halkımız eline bi sopa alan güdüp duruyo
-
Sakık'a kafam girsin.