Siber Scriptv1(Saldırı Scripti)
-
Siber2IDEA yı yapan ÖZCAN KÖSE arkadaşımızın saldırı scriptidir.Yüzde yüz türk yapımıdır.Ekip çalışmasının ürünüdür.Bazı arkadaşlar çalıntı olduğunu söylediği için böyle bir açıklamaya gitmek zorunda kaldım.Arkadaşımız siber2IDEAnın yapım aşamalarını scriptin kurulum aşamasında anlatmış.Free Türk yapımıdır demiş.Böyle bir emeğe saygı duyalım istedim.Çalıntı bir scripti site kurup insanlara dağıtmazlardı herhalde??Yanılmıyorsam site mircland dı.Yanılmışta olabilirim.
Download Linki:
http://www.paylas.com/download/567404244/siber_scriptV1Saldr_scripti.rar.html
Rar Şifre:
omerta -
İçinde worm var birader...
-
Arkadaşım iki antivirüs programıyla tarattırıp upload ettim.Bilgisayarımdada kurulu durumda.Worm(Solucan)a rastlamadım.PC_cillin ve kasperskye tarattım.Sen hangi antiviri kullanıyorsun bilmiyorum?Diğer arkadaşlarda fikrini belirtsin eğer gerçekten programda worm(solucan)varsa programı paylas.comdan delete yani silecem.Beni bilgilendirin.
-
Miralay arkadaşım dosya indirilme sayısına daha demin baktım.Hiç indirilmemiş.Sen dosyada worm olduğuna nasıl karar verdin.İLginç.Arkadaşım bir daha böyle çamur atma insanlara.Hayatta en sevmediğim kişiler yalancılar ve lamer bozuntuları,sürüngenleri ve solucanlarıdır.bilmem anlatabildimmi!!!!
-
ne saldırısı yapıyo flood mu? lem artık botlarla önlemlerini alıyolar
-
walla ben symantec in en güncel sürümüyle tarattım ama bişi çıkmadı vede çok kullanışlı en acemi lamer bile bişiler yapabilir
tabi sonra ben heykır oldum die piyasada gezer :P -
Arkadaşım iki antivirüs programıyla tarattırıp upload ettim.Bilgisayarımdada kurulu durumda.Worm(Solucan)a rastlamadım.PC_cillin ve kasperskye tarattım.Sen hangi antiviri kullanıyorsun bilmiyorum?Diğer arkadaşlarda fikrini belirtsin eğer gerçekten programda worm(solucan)varsa programı paylas.comdan delete yani silecem.Beni bilgilendirin.
--------------------------------------------------------------------------------
omerta
Selam;
Paylaş.com beta yayında olduğu için kaç kere indirilirse indirilsin 0 gözüküyor. Ben özellikle 2 kere ayrı zamanlarda indirdim halen 0. Cache'leri temizlediğim halde böyle. kardeşimiz indirmiş olabilir. Virüs için bir şey diyemem.
Sevgi ile.. -
Bundan sonra vorm war dienler,scrennde kosun.
-
bitdefenderle taradım bişi yok temiz gibi
flooder fln buluyosa normal her saldırıda war onlar a.q
saol omerta eline sağlık
-
Sizde sağolun arkadaşlar.İçim rahatladı.Evet doğru paylas.comdan tekrar indirdim.indirilme sayısını hala sıfır gösteriyor.Arkadaşın dediği gibi beta aşamasında olmasından kaynaklanıyor olabilir.
-
Bu script elinde olan varsa upload edebilir mi?
Toplam Hit: 17816 Toplam Mesaj: 11