Sınırsız Tiktok Paketleri Vodafone
-
tıktoka takılanlar icin guzel
https://www.vodafone.com.tr/kampanyalar/sinirsiz-tiktok-paketleri-simdi-vodafoneda
Faturalı müşterilerimize özel:
· Haftalık Sınırsız TikTok Paketi: 7,90 TL
· AylıkSınırsız TikTok Paketi: 25 TL
Faturasız müşterilerimize özel:
· Haftalık Sınırsız TikTok Paketi: 7,90 TL
· 15 GünlükSınırsız TikTok Paketi: 14,90 TL
sansar55 tarafından 14/Şub/22 21:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Instagram'ın varoş hali görülsede aslında biraz kullandıktan sonra uygulama sizin ilgi alanlarınızı çözüp ona göre videolar çıkarıyor. Yoksa Instagram'daki gibi götünü başını açıp hit kasmaya çalışan kaşar dolu.
Birde güzel düşünmüş Vodafone. Çünkü uygulaması dehşet veri tüketiyor. Arkaplanda diğer videoları otomatik rame indiriyor.
-
Vodafone su sıralar bana Max 15 mbps veriyor ya ,:(
40 mbps görürdü bu ne oldu böyle buna. 800 MHz takılıyor ayrica.
-
end bunu yazdı
Vodafone uzmanı sensin müdür.
Tiktok ne siksok bişeyse tek bildiğim dünyanın en hızlı büyüyen 2.şirketi olduğunu öğrendim.
-
weskeyy bunu yazdıend bunu yazdı
Vodafone uzmanı sensin müdür.
Tiktok ne siksok bişeyse tek bildiğim dünyanın en hızlı büyüyen 2.şirketi olduğunu öğrendim.
https://www.speedtest.net/my-result/a/8148130070
Bak band 3 sonucu bu. 2-3 ayda 1.5-2tb kullaninca killandilar herhalde
-
daha önce sorun yaşadığım için kampanya detaylarını okuyun arkadaşlar (ben YOUTUBE paketinde sorun yaşadım TİKTOK kullanmıyorum)
mesela reklamlar için 250 mb veriliyormuş sonrası kendi kotanızdan düşecektir. canlı yayında açamıyorsunuz yine kendi kotanızdan düşüyor .
-Sinirsiz Red TikTok Paketi’ne dahil olmayan reklam gösterimlerinde kullanılmak üzere 250 MB’lık hediye ekstra internet paketi koruma amaçlı her ay Sinirsiz Red TikTok Paketi kullanıcılarına tanımlanacaktır.
-TikTok üzerinden paylaşılan canlı yayınları izlemek paket kapsamına dahildir, ancak canlı
yayın başlatmak paket kapsamına dahil değildir. -
Canlı yayın hiç denemedim ama reklamlar kotadan düşüyor çünkü Google reklam sunucusu adreslerini sürekli değiştiriyor diye okumuştum. AdGuard DNS kullanıyorum reklamlar direk engelli ama YouTube reklamlarına onlarda bir şey yapamıyor. Tek çare YouTube premium. Papara kart ve öğrenci belgesi kombosuyla aylık 5 liraya premium kullanıyorum kafam rahat. Bir bisküvi parası için uğraşamam.
-
mkyb bunu yazdı
Canlı yayın hiç denemedim ama reklamlar kotadan düşüyor çünkü Google reklam sunucusu adreslerini sürekli değiştiriyor diye okumuştum. AdGuard DNS kullanıyorum reklamlar direk engelli ama YouTube reklamlarına onlarda bir şey yapamıyor. Tek çare YouTube premium. Papara kart ve öğrenci belgesi kombosuyla aylık 5 liraya premium kullanıyorum kafam rahat. Bir bisküvi parası için uğraşamam.
O gibi işler için sni ile domain üzerinden algılıyor yazdıkları algoritma. İp blogu ile değil. Reklam gösterimlerini karşılamak istemedikleri için karşılamıyorlardır :))
-
mkyb bunu yazdı
Niye kullanmiyorsun. Arkaplanda çalışma, reklam engelleme, açılış ve kapanistaki gereksiz yerleri otomatik atlama özelliği vs var.
-
aksata bunu yazdımkyb bunu yazdı
Niye kullanmiyorsun. Arkaplanda çalışma, reklam engelleme, açılış ve kapanistaki gereksiz yerleri otomatik atlama özelliği vs var.
iPhone kullanıyorum, zenginlik başa bela.