Sistem Kapanıyor...
-
arkadslar laptopa yenı format attım..laptopu actıktan sonra bu yazı cıkıyor ve 1 dk sonra kapanıyor ne yapabılırım..
-
yazi bence neden kapandığını söylüyordur. İpucu yazıda! yazıyı bize yaz bizde sana yardım edelim=) yoksa bizim hayalgücümüze bırakıyorsun ve hayalgücümüz baya geniş :D
-
hangi yazı dicem, garip olmucak çünkü etrafta yazı yok :P :(((....
-
kapanmadan shutdown -a yazacaksın çalışıtıra, sonra sp2 yükleyeceksin...
-
DCOM sunucu işlem başlatıcı hızmetı beklenmedık bır bıcımde sonlandırdıgından windows yenıden baslatılmalıdır
nt authority\system
-
arkdaslar yukarıda yazdıgım yazı cıkıyor kusura bakmayın eklemeyı unutmusum.. :)
-
Benim bildigim kadariyla bunun adı sasser virusu..Bir iki sene oncesine kadar benimde basımı cok yakmıstı ama sp2 geldi sorunlar bitti.Renenin dedigini yap kurtul gitsin...
-
Ne yazısı çıkıyor anlamdım ki. *-)
-
rene dmeiş işte..
çalıştıra gir
shutdown -a yap daha sonra yine çalıştıra girip rdp yi kapat.. hatta rdp yi kapatma windows update e gir sp2 yi çek felan -
format at geçer :))... Yedek al önce, formattan sonra da ilk antivirus yükle ve yedekleri geri yükle...Zaten yeni format attığını da ele alırsak, yedeklerle çok uğraşmıcan zaten...
-
ok çoksağolun arkdaslar..
ilk asamayı gerceklestırdım shutdown -a yazdım oldu sımdı tekrar format atacagım..
Toplam Hit: 3968 Toplam Mesaj: 11