Site Tasarımı Kopyalamak
-
Öncelikle merhabalar arkadaşlar, şimdi sizden bir konu hakkında bilgi edinmek istiyorum. Konu başlığındanda anlaşılacağı gibi ben her hangi bir sitenin tasarımını kopyalayıp kendi sitemde kullanmak istiyorum bunun için ne yapmam gerekiyor ? Bu işi halladebilen bir proğram isimi biliyormusunuz ?
Şimdiden teşekkür ediyorum iyi çalışmalar.
-
uğraşmak istemezsen teleport gibi programlarla sitenin tamamını kopyalarsın .
-
eXceptioN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Teleport Pro 1.50 bunu kastediyorsunuz değilmi hocam ? Teşekkür ederim.
-
house bunu yazdı:
eXceptioN bunu yazdı:
-----------------------------Teleport Pro 1.50 bunu kastediyorsunuz değilmi hocam ? Teşekkür ederim.
-----------------------------sadece tasarımı kopyalamak için evet .
-
ewet ama bence virustotal.com dan tarat bazı şerefsizler bişeyler göme biliyor..
-
Hocalarım açıkcası site tasarlamak bana göre değil ama bir kaç kişiyi kıramadğım için bu işi yapıyorum. eXceptioN hocam tasarımı kopyalıyacağım görüntüyü onu kopyaladıktan sonra üzerinde değişklik filan yapabiliceğim değil mi ? YasamaK hocam dediğinizi tam olarak anlamadım ama teeşkkür ederim yinede kusura bakmayın bu konuda biraz bilgi ekslikliğim var.
-
idm varken :)
-
Arkadaşlar HTTrack böyle bir site buldum işe yarıyor. Yinede teşekkür ederim iyi öalışmalar.
-
idm grabber işini fazlasıyla görür hocam
-
Teşekkür ederim hocam