Sitelerinde Karşılıksız Tanıtım Yazısı Yazabilecekler Aranıyor
-
Arkadaşlar bildiğiniz gibi yeni bir site açtık ve bu zamana kadar açtığım bütün sitlerden iyi tuttu bu site.
Evet evet tahribatta ana sayfada sol altta yer alan reklamı olan siteden bahsediyorum.
Aşağıda tekil hitlerimiz var.
Ama biz bu hitimizin kalıcı olmasını istiyoruz.
Siteleri olan arkadaşlar eğer mümkünse ufak bir tanıtım yazısı ya da bi süre kalıcı logo ekleyebilirler mi?
Örn; Aşağıdaki sitenin sağ orta bölümündeki gibi.
Tekil HitSon 16 Ara, Per 338 17 Ara, Cum 580 18 Ara, Cts 741 19 Ara, Paz 449 -- -- -
Tanıtım yazısı için bu siteyide kullanabilirsiniz. www.tanitim-yazisi.com
-
bu ayın 25 inden sonra bu tarz bir site yapıcam mutlaka. bol bol yazar çizeriz hocam:D
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar bildiğiniz gibi yeni bir site açtık ve bu zamana kadar açtığım bütün sitlerden iyi tuttu bu site.
Evet evet tahribatta ana sayfada sol altta yer alan reklamı olan siteden bahsediyorum.
Siteleri olan arkadaşlar eğer mümkünse ufak bir tanıtım yazısı ya da bi süre kalıcı logo ekleyebilirler mi?
Tekil HitSon 16 Ara, Per 338 17 Ara, Cum 580 18 Ara, Cts 741 19 Ara, Paz 449 -- --
----------------------------- -
BarisYigit bunu yazdı:
myblackworldweb bunu yazdı:
Tekil HitSon 16 Ara, Per 338 17 Ara, Cum 580 18 Ara, Cts 741 19 Ara, Paz 449 -- --
-----------------------------aynen isminiunuttuma girince avira uyarı veriyor*-)
-
Güzel bir site. Geliştirmeye devam. Başarılar dilerim.
-
www.armora.com.tr hocam sağ altta logonu ekledim...
şirket sitesi olduğu çok uzun süreler kalacağına emin değilim ama