folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Siz Ne Diyorsunuz Bu Türk Kardeşlerimizin Çağrısına

Siz Ne Diyorsunuz Bu Türk Kardeşlerimizin Çağrısına

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekselans
    ekselans's avatar
    Erkek

Gerçek metne girmeden önce benim de eklemek istediğim bir kaç söz var helal olsun ne diyeyim sonlarına kadar arkadalarındayım..Dünya Türk Kulübü'nün

İsrailoğulları bir onbaşıları için tüm Ortadoğu'ya savaş açıyor,Amerika her ülkenin kendisini teröre karşı korumaya hakkı vardır diyor, sizler daha uyuyorsunuz bırakın artık el oğlu ne der'i ,insan haklarını, bizim insanlarımız ağaç kabuğundan mı çıktı ki; bi töröristten değersiz olsun.....Demokrasi onlar için mi?, rahatça kan dökmeleri, dağlara çıkıp mehmetçiğimize pusu atmaları için mi ?

Tabii ki hayır diyorsunuz da, o halde neden korkuyorsunuz en fazla insanımızı kaybetmezmiyiz, evet diyorsunuzda bulmadımı şehitimiz hergün birer ikişer 30 bini, kendimizden taviz vere vere zaten kaybetmiyor muyuz?İnsanımızın yanında halsiyetimizi de kaybetmiyormuyuz ? Bir israil kadar da mı olamadık 5000 yıldır, bu kadar mı ödleğiz,aciziz madem ki yüreğiniz yok bırakın bu ülkenin iktidarını da yüreği olan halsiyeti için yaşayan onuru için savaşan birileri gelsinde kurtaralım artık ölen insanımızın kanını, adı şehit diyerek eline silah almamış mehmetlerimizi oraya ölüme yollamaktan vazgeçin ateş düştüğü yeri yakıyor zihniyetini bırakın o ateş tüm Türkleri yakıyor ......Ya gerekeni yapın ya bu millet onlarla birlikte size de gerekeni yapacaktır.Bu son ihtardır Recep Tayip Erdoğan...Kendinize gelin ve Türk olduğunuzu hatırlayın bırakın artık bir arap gibi davranmayı.. YA DA ÜLKEMİZİ BIRAKIP ÇEKİP GİDİN MODEL ALDIĞINIZ ÜLKELERE....SON İHTARDIR HABERİNİZ OLA....

Dünyada Tek Bir Ezilmiş Hakkı Yenilmiş Bir Türk Kalmayasıya Kadar!!!

Kaynak :www.nevruzbaba.com (Dünya Türk Kulübü)

[url=www.nevruzbaba.com][img]http://img467.imageshack.us/img467/5941/nevruzbaba4hw.jpg[/img][/url] [size=18][color=darkred]Nevruzbaba.com Dünya Türk Kulübü Açıldı[/color][/size]VATAN:::::......________________www.nevruzbaba.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    hoca diycek lafım yok helal olsundan baska..

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    beno siteye mod olucaktım ama olmadı da bir internet ouşumu için,sadece laf yapmış birileri için helal olsun neden denir anlamıyorum...
    (not:fikirlerine katılıyorum yazanların.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    fikir birligimiz için helal olsun dediydim hoca yoksa fevkalade biseyler oldugundan değil..
    sağolasın..

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Helal Olsun Tek Kelimeyle..! Bu insanları Kabul etmeyen Cok kişi var ama..!

BAN
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekselans
    ekselans's avatar
    Erkek

Arkadaşlar mod olamadım diye başkalarına çamur atmana gerek yok demek ki seni ygun görmemişler ya da sen orayı uygun görmemişsin sonuç farketmez ne olursa olsun kendinizin yapamadığınızı başkalarının yaptığında yadırgamayacaksınız......Arkadaşları yayınladıkları bildirgelerden tanıyor ve takip ediyorum.hiç bir şey yapmasalarda akedemik kariyerleri var ve insanları mailları ile bilgilendiriyor ufak ama küçük çabalarla tepkimizi koymak için yol gösteriyor adres veriyorlar onlar zorla kimseye birşey yaptırtmıyorlar sen ister yaparsın ister yapmazsın o senin bileceğin bir iş....çamur atmaya gerek yok

[url=www.nevruzbaba.com][img]http://img467.imageshack.us/img467/5941/nevruzbaba4hw.jpg[/img][/url] [size=18][color=darkred]Nevruzbaba.com Dünya Türk Kulübü Açıldı[/color][/size]VATAN:::::......________________www.nevruzbaba.com
Toplam Hit: 1117 Toplam Mesaj: 6