Sizce Altcoin Olarak Hangine Yatirim Yapilabilir ?
-
Arkadaslar,
Bir arkadasim sordu bunu benimde kafama takildi. Konunun yabancisiyim diyebiliriz pek bir bilgim yok. Lakin arkadasa dedim benim dusuncem BTC degilde su anda populer gibi gorunen ve fiyati dusuk olanlardan bir miktar almanin dahah mantikli olacagi.
Mesela XRP nasil ? Ondan bir miktar alinsa daha mantikli degil mi ? 2-3 sene dursun daha iyi degil mi ? 0.00 bilmem kac BTC alacagina...
Sizin onerebileceginiz XRP gibi altcoinler var mi ? (Bu arada altcoin mi denir onu bile tam bilmioyrum... :) )
-
ileride ne olur kimse bilemez. onun icin kimse kesin bisey soyleyemez kripto paralar hakkinda. benim tavsiyem bitcoin gold, bitcoin cash gibi btc ismini tasiyan kripto paralarda gelecek var gibi.
bitcoin white alabilirsin. para vermem diyorsan bounty var 200 kusur tane besele getirirsin. bi kosede dursun ileride degerlenirse diye. onun disinda xrp dusunilebilir.
-
KarakartaL bunu yazdı
ileride ne olur kimse bilemez. onun icin kimse kesin bisey soyleyemez kripto paralar hakkinda. benim tavsiyem bitcoin gold, bitcoin cash gibi btc ismini tasiyan kripto paralarda gelecek var gibi.
bitcoin white alabilirsin. para vermem diyorsan bounty var 200 kusur tane besele getirirsin. bi kosede dursun ileride degerlenirse diye. onun disinda xrp dusunilebilir.
Peki CEX.IO da neden XRP buy yapilamiyor hocam bilgin var mi ?
-
dhmm bunu yazdıKarakartaL bunu yazdı
Peki CEX.IO da neden XRP buy yapilamiyor hocam bilgin var mi ?
cex'de xrp alabiliyorsunuz.
-
Hocam peki CEX.IO da nasil aliniyor Buy secenegi cikarmadi. Once Deposit yapip mi aliniyor ?
-
xrp waves neo benim yatırımlarım bunlarda bikaç sene unutcam bunları bakalım
-
Hocam;
XEM, IOT, IOP yada ETC yatirim icin uygun gibi...
-
Alt coinler için bi Telegram grubu mu yapsak
-
cex.io çok fena komisyon alıyor.
arkadaş kredi kartı ile btc aldı, 300 $ attı 50 $ ını kestiler.
cüzdana aktarırken de 0,001 btc kadar kesik attılar, iyice kuşa döndü
ayrıca cex.io nun kuru diğer piyasalara göre 1000$ civarında fazla oluyor.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
cex.io çok fena komisyon alıyor.
arkadaş kredi kartı ile btc aldı, 300 $ attı 50 $ ını kestiler.
cüzdana aktarırken de 0,001 btc kadar kesik attılar, iyice kuşa döndü
ayrıca cex.io nun kuru diğer piyasalara göre 1000$ civarında fazla oluyor.
1200 USD için yaklaşık 43 dolar komisyon ödedim. Hemen her sitede buna yakın komisyonlar... Cex güven veriyor.
-
Hocam CEX.İO İngiltere sirketi galiba. Benim icin Avrupa lokasyonu olmasi onemli
Bide su antminerler ne ayak bilgisi olan ? Ayda 2000 $ fln uretiyor diyor :)