Sjcam Ekran Tamiri Yapan Yer Arıyorum
-
Merhaba sj 8 pro kamera hediye gelmişti şansa yere düştü ve köşeden darbe aldı dokunmatik ekran çalışmıyor
Türkiyeye gelen her firma gibi bunlarda umursamıyor
Distribitör ben yeni oldum diyor 2018 ürününe parça yok eski distiribitöre git diyor halbuki halen aynı ürünü satıyor
Eskisi benim anlaşmam bitti yenisine git diyor.
Ana merkez supportta mail attım bize video at dediler ve ticket açtılar video çekip attım 21 Mayıstan beri ticket beklemede ve artık kamera lazım.
https://sjcam.com.tr/urun/sjcam-sj8-pro-aksiyon-kamerasi/
Kamera bu lensin ordaki değil arkadaki büyük ekran köşeden darbe aldı bunu nerede yaptırabilirim
Edit: Pejo olayı vol 2 Türkiyede adam akıllı destek veren tek 1 yer gördüm o da harbi aşırı ilgilendi ve yardımcı oldu Samsung onun dışındaki tüm firmaların anasını ....
Araba aldık arızalı çıktı çözmediler
Motor aldık kaza yaptım fabrikanın elinde parça yok
Kamera aldım kırıldı yaptıramıyorum
Ne biçim iş lan bu
TheAvenqer tarafından 18/Ağu/24 23:27 tarihinde düzenlenmiştir -
x TheAvenqer bunu yazdı
Merhaba sj 8 pro kamera hediye gelmişti şansa yere düştü ve köşeden darbe aldı dokunmatik ekran çalışmıyor
Türkiyeye gelen her firma gibi bunlarda umursamıyor
Distribitör ben yeni oldum diyor 2018 ürününe parça yok eski distiribitöre git diyor halbuki halen aynı ürünü satıyor
Eskisi benim anlaşmam bitti yenisine git diyor.
Ana merkez supportta mail attım bize video at dediler ve ticket açtılar video çekip attım 21 Mayıstan beri ticket beklemede ve artık kamera lazım.
https://sjcam.com.tr/urun/sjcam-sj8-pro-aksiyon-kamerasi/
Kamera bu lensin ordaki değil arkadaki büyük ekran köşeden darbe aldı bunu nerede yaptırabilirim
Edit: Pejo olayı vol 2 Türkiyede adam akıllı destek veren tek 1 yer gördüm o da harbi aşırı ilgilendi ve yardımcı oldu Samsung onun dışındaki tüm firmaların anasını ....
Araba aldık arızalı çıktı çözmediler
Motor aldık kaza yaptım fabrikanın elinde parça yok
Kamera aldım kırıldı yaptıramıyorum
Ne biçim iş lan bu
senin şeyh tarafından okunman şart oldu...
-
Go pro ile arasında çok büyük fark var miydi özellik ve fiyat olarak.
Bilindik markaları tamir ettirmek daha kolay.
Sj yeri bakacagina go pro tamiri yapan bir yer bulup gidip yüz yüze konuşup yaptırsan daha verim ve hız alirsin diye düşünüyorum.