Slmmm
-
oncelıkle sana.s.a dıyerek başlamak ıstoyomm abım benım bır sorunum var senın yaptıgın soteden cok yafdalandım vede bole bır sıte yaratıgın içın san saoldıyorum
ben ş.urfa dan adım servet senden kuçuk bır ısteyım vardı san nasıl anlatsam blımıyomkı sana anlatmaya calışacagim konu şu benım irc.serverım var gecen arkadasta reklam programavardı vede ben de o programdan aramaya çıktım dıyeblırım 5 aydan bellıdır aryom ama kı bulamdım ban bu koda yardım etmenı ıstıyorum tabıkı yardım edersen sevınırım arkadastakı program mukummel bır program şoyle anlatayım deyişık iplerden gıren 30adet kolene yanı bu kolenelr servrı gırdıyıanda sadce reklama hazır birşekılde beklıyom arkadas botların altında reklama başla dıye işret kutuları var onlerı işretledıkten sonra okanlad kaç kişi varsa reklam başlıyo bende bole bır program aryom bulmayom careyı sende buldum bana bu konuda yardım etmenı ısterım abım maddı konu sorun deyıl yetrkı bole bır devşet verıcı programdan bulmak ıstom oke abım
senın başını agrıtıyor olablırım bu konuda yardımını beklıyom abım saygılar sunerım en kısa surde
senden gelecek haberı beklıyom şayet elınde bole bır program varsa gondermek ıstersen sana adresımı verıyom oke abımm bu verceyın progranmı hiçbır kotu amcla kulnnamyacagıma san soz verıyorum oke adrse şu ,(Ş.URFA BAHCELİEVLER 4SOK.TEKEL CAD.BÜŞRA.ECZ SERVET TAHTASİZ ADRSE BU ABIM SEN DEN ÇEOK ACIL HEBER BEKLIYOM OKE .KENDINE IYIBAK SAYGILARRRRR
-
delimi ne
-
böyle dandikten konularla formu meşgul etme delimine wallaha
-
Daha Bamlanmiyanlarimizdanmisiniz
oglim sen banlanmak mi istiyorsun
yoksa Urfalilardan nefret mi ediyorsun? -
Kabadayi bunu yazdı:
-----------------------------
Daha Bamlanmiyanlarimizdanmisiniz
oglim sen banlanmak mi istiyorsun
yoksa Urfalilardan nefret mi ediyorsun?
-----------------------------
Niye banlansin?`
adam yardim bekliyo,geyik degil -
kabadayi xoooxdan bahsediyo sanırım. bende katılıyorum kabadayi ya.
-
yaw basim mi agiriyo ne adamin yazdigini iki defa okudum anladiysam harap olayim.
Ayhan Sen anladin mi?
-
he dogru,Sorry :)..
-
adam burayı holy nin guestbook u sanmış zuuahzhahah
-
Ayşe Özgün ün Programını sollar Yakında Burası.
Pehhhhhhh...
Toplam Hit: 1899 Toplam Mesaj: 10