Sony Xperia Z3 Kısık Ses Sorunu
-
Yurtdışından bugün geldi sesi boğuk çıkıyor sıfır cihaz. Bazı yerlerde su korumasından dolayı deniyor bilgisi olan var mı? Güya çift hoparlör var Samsung'un tek hoparlörü etmez.
-
mkyb bunu yazdı
Yurtdışından bugün geldi sesi boğuk çıkıyor sıfır cihaz. Bazı yerlerde su korumasından dolayı deniyor bilgisi olan var mı? Güya çift hoparlör var Samsung'un tek hoparlörü etmez.
aynen katılıyorum 3-4 aydır kullanıyorum ama ses kalitesi berbat hatta kulaklıkla bile berbat derecede...
-
Bugün Sony müşteri hizmetlerini aradım ve telefon su geçirmez olduğundan dolayı ses böyle dendi. Dilersem müşteri memnuniyeti adına telefonu yollarsam sıfırıyla birebir değişim yapabiliriz dendi. Fakat sonuç yine aynı olur diyede belirtildi.
-
-
nurulmac11 bunu yazdı
İlginç 2400 amper pil var o cihazda 1 günü rahat çıkarması lazım Snapdragon 615 ile. Tabi kullanıma bağlı 3G açık, wifi açık, parlaklık full ise en kral cihaz bile olsa batarya dayanmaz.
-
m4 kullanıp şarjı hemen bitiyor demekten kastın ne hocam.o telefonun şarjını sen 1 gün dayandıramıyorsan bence senin kullanım tarzında problem var
-
mkyb bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
İlginç 2400 amper pil var o cihazda 1 günü rahat çıkarması lazım Snapdragon 615 ile. Tabi kullanıma bağlı 3G açık, wifi açık, parlaklık full ise en kral cihaz bile olsa batarya dayanmaz.
yok hocam cihaz bildigin cop! pil en iyi kullanimda (ekran minimum wifi kapali 3g kapali cihaz akilli telefon olmaz onu gecceksin, sarj 1 gunu zor goruyor.) zaten fabrika cikisi cihazda 1.2 gb bos alan ile geliyor.
su da geciriyor. su alti cekimi yapamayacagini zaten soyluyor ama suya girmedim hamama girdim kamera su buhari yapti. olaya bak...
cihaz suan ofiste sadece nfc uygulama testlerinde kullanmak uzere duruyor.
heee unutmadan rootladiginda kameranin goruntusu de kotu oluyor, ne bokuma bu onuda bilmiyorum.
Edit: Sony telefon uretmesin amk!
mantalitesi milleti sikmek kaliteli urun uretmek degil. 8 gb hafiza var diye aliyorsun 1gb de skisip kaliyorsun.
rakkoc tarafından 13/Eki/15 08:20 tarihinde düzenlenmiştir -
8 GB'lık model aldıysan normaldir hocam. Üreticiler bilerek yapıyor ki millet üst modellere yönelsin. Normalde kullanıcıya 4 GB kalması gerekiyor fakat Sony'i bloatware uygulamaları abartmış sanırım o telefonda.
Su buharı olayına gelecek olursak bilmiyorum gözlük takıyormusun ama soğuk havada eve gelince gözlüğün camları heme buğu yapar. Telefonda o şekil sıcak ortamı görünce içeriden buğu yapmıştır.
-
rakkoc bunu yazdımkyb bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
yok hocam cihaz bildigin cop! pil en iyi kullanimda (ekran minimum wifi kapali 3g kapali cihaz akilli telefon olmaz onu gecceksin, sarj 1 gunu zor goruyor.) zaten fabrika cikisi cihazda 1.2 gb bos alan ile geliyor.
su da geciriyor. su alti cekimi yapamayacagini zaten soyluyor ama suya girmedim hamama girdim kamera su buhari yapti. olaya bak...
heee unutmadan rootladiginda kameranin goruntusu de kotu oluyor, ne bokuma bu onuda bilmiyorum.
mantalitesi milleti sikmek kaliteli urun uretmek degil. 8 gb hafiza var diye aliyorsun 1gb de skisip kaliyorsun.
Bazı uygulamalar arka planda sarjın anasını ağlatıyo. Şu clean master ' i kur onları bi kontrol et. Belki de kurmuşsundur. Genelde uyarı verebilir bazı uygulamalar fazla sayıda kendini açıp kapatıyo vs diye. Mesela bnm tlfnda tango denen uygulama vardı sarjı yiyyomus arka planda kaldırdım düzeldi biraz. ( Xperia SP )
-
rakkoc bunu yazdımkyb bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
Rootlandığında ya da bootloader kilidi kaldırıldığında tüm DRM ile korunan içerik gider. Bunu Sony söylüyor zaten. Amaç patentli yazılımlarını korumak.
Sesin az gelmesinin nedeni telefonun satıldığı ülkelerin yasal düzenlemelerinden de olabilir (ses şiddeti şu kadar db'yi geçmemeli gibi). Başka ülkenin romunu kurmayı deneyin risk almak istiyorsanız.