SQL Injection Uygulayabilecegim Scriptler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

Selam arkadaslar bi sunum haziliyorum sql injection uzerine baya bi yere geldim ama bi sorun var bi kac ornek te gostermek istiyorum tabi yabanci bi sitenin uzerinde denemek cok anlamsiz olur onun icin baslangicta da yazdigim gibi sql injection acigi olan scriptler lazim ama munkunse asp.net C# ta yazilmis en azindan bu dili biraz olsun anliyorum

simdiden tesekurler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

enterasan bir arayış:D

bence 15 liraya domain + 15 liraya hosting + emek ile basit bir site yap kendine. bu şekilde bir aramayla aradığın şeyi bulamazsın. dediğim gibi kendin başkasınınmış gibi bir site oluştur. hatta sunum esnasında zorlanıyomuş gibi falan filan şekiller yaparsın artizlik niyetine:D başkasının gösterdiği siteyide sunum için kullanma. adamların açığı kapatacağı tutar sunumda öyle kalırsın hocu:DD

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

geniuss bunu yazdı:
    -----------------------------

Selam arkadaslar bi sunum haziliyorum sql injection uzerine baya bi yere geldim ama bi sorun var bi kac ornek te gostermek istiyorum tabi yabanci bi sitenin uzerinde denemek cok anlamsiz olur onun icin baslangicta da yazdigim gibi sql injection acigi olan scriptler lazim ama munkunse asp.net C# ta yazilmis en azindan bu dili biraz olsun anliyorum

simdiden tesekurler

Yapacağın türden sunumlar localhost üzerinden kendi yazdığın scriptler üzerinden olur hocam, internetten script bulup onu göstermek anlamsız. Mesele sadece açığı bulup göstermek değil o açığın neden oluştuğu ve nasıl giderilebileceğidir.

-ki zaten bir yere geldim diyebiliyorsan bunu kolaylıkla yapabilmen gerekli

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek

lepusmorris bunu yazdı:

enterasan bir arayış:D

bence 15 liraya domain + 15 liraya hosting + emek ile basit bir site yap kendine. bu şekilde bir aramayla aradığın şeyi bulamazsın. dediğim gibi kendin başkasınınmış gibi bir site oluştur. hatta sunum esnasında zorlanıyomuş gibi falan filan şekiller yaparsın artizlik niyetine:D başkasının gösterdiği siteyide sunum için kullanma. adamların açığı kapatacağı tutar sunumda öyle kalırsın hocu:DD

hocam dedigimi anlamamissin galiba, oyle acikli site istedigim kadar bulabilirim ama sonucta ilegal bi sey yapmis olurum, ben localhosta yapmak istiyorum ama acikli bi script lazim

Holyzone bunu yazdı:

Yapacağın türden sunumlar localhost üzerinden kendi yazdığın scriptler üzerinden olur hocam, internetten script bulup onu göstermek anlamsız. Mesele sadece açığı bulup göstermek değil o açığın neden oluştuğu ve nasıl giderilebileceğidir.

-ki zaten bir yere geldim diyebiliyorsan bunu kolaylıkla yapabilmen gerekli

hocam zaten amac acigi bulup gostermek degil, sunumda sql injection nedir,neden kaynaklanir, bi kac kendi yazdigim acigi olan sayfalarda uygulama ve daha enteresant gozuksun diye bi profesionel script uzerinde gostermek istiyorum (zaten acigi ben buldum diye bi sey de olmiyacak sadece bu scripte acik varmis, hata bu scrptin yeni versionlari da cikmis acik bulunduktan sonra, bide burda deneyelim olayi) sonunda da nasil engelenir vs ... simdi dur bi portal yaziyim, ugrasip vakit kaybetmek istemiyorum bunun yerine sql injection yapan bi iki program yazmaya calisiyorum, simdi bide bi kac gun vakit kaybeydip site yapmam anlamsiz ...

Toplam Hit: 1504 Toplam Mesaj: 4