folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Steam Oyunları Tavsiye

Steam Oyunları Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Steam bildiginiz gibi sürekli oyunlarda indirim yapıyor indirimde görürsen mutlaka al dediğiniz oyun var mı

Not : yeni konu açmaya gerek yok Portal - Outlast - Rocket League  indirim kuponu arıyorum elinde olupta ihtiyacı olmayan varsa verebilir mi

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

GTA 5'i kovalıyorum ben indirim için. Call of Duty serisi, Battlefiled serisi bu iki seriyi FPS severler mutlaka oynayıp bitirmeli. Kaç sefer bitirdiğimi hatırlamıyor ama hala zevk alıyorum iki seridende.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

valla gta 5 i ben indirdim ultra da oynuyorum ulan nası bi oyun dışarda geziyomuşum hissi verio :D 

kedi bile var oyunda önümden geçen kediye bi tekme attım öldü  oyun baya gerçekci :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Gta 5 beni aşar elimde 2 gb flash var parça parça atcam bilgisayara gta5 ise 60 gb :) yoksa pc kaldırırda

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

bende sorayım konu altında geçen call of duty nin son sürümünü alyım dedim enparayla 25 liraya geliyordu ama oynayan yo´k cod lar originde oynanıyor heralde ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozy
    Ozy's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dying light var şuanda harranda geçiyor oyun şahane ps4 bitirdim co-op yaparak steam şuan indirimde tavsiye ederim

Toplam Hit: 1097 Toplam Mesaj: 6
oyun steam indirim indirim kodu