Steelseries Rival 600 Sabitlenme Problemi
-
selamlar, iki gün önce Steelseries Rival 600 fareyi aldım fakat 1-2 saniye sabit kaldıktan sonra kilitleniyor ve sağa sola hiç bozulmadan dümdüz bir şekilde hareket ettirebiliyorum. Aşağı yukarı yaptığım zaman o sabitlemeden ayrılıp ondan sonra hareket ediyor. Yani takılıyor... Dikkatli bir şekilde bakınca anlaşılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Daha önce yaşayan var mı? İade mi etmeliyim, lütfen bir yol gösterin...
not: kullandigim mousepad steelseries dex.
HacKeR_tr tarafından 22/Ağu/19 22:56 tarihinde düzenlenmiştir -
x HacKeR_tr bunu yazdı
selamlar, iki gün önce Steelseries Rival 600 fareyi aldım fakat 1-2 saniye sabit kaldıktan sonra kilitleniyor ve sağa sola hiç bozulmadan dümdüz bir şekilde hareket ettirebiliyorum. Aşağı yukarı yaptığım zaman o sabitlemeden ayrılıp ondan sonra hareket ediyor. Yani takılıyor... Dikkatli bir şekilde bakınca anlaşılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Daha önce yaşayan var mı? İade mi etmeliyim, lütfen bir yol gösterin...
not: kullandigim mousepad steelseries dex.
Servisi vardır TR de. Ara bilgi al servisten. Sorunun çözümü yoksa gönder derler zaten. Gönder dediklerinde iade hakkın var ise onu kullan. Gönderip servise başını agritma.
-
yazılımda angle snapping var onu kapatman gerekiyor, bozuk değil yani maus rahat ol :D