Şu Ayakkabıdan Ya Da Benzerini Nereden Bulabilirim?
-
Hocam merhaba
Saçma gelebilir ama ayaklarım taraklı olduğu için çocukluğumdan beri en büyük problemim kurumsal rahat bir ayakkabı.
Bu yüzden en az 15 senedir sadece geniş tabanından ve duruşundan dolayı şu ayakkabıyı giyiyorum:
https://www.trendyol.com/jj-stiller/85418-siyah-erkek-klasik-ayakkabi-100441891-p-29710509
JJ-STILLER 85418 Siyah Erkek Klasik Ayakkabı - Eskidikçe bunun yenisini aldım hep.
Ayakkabı hem geniş tabanlı, hem parlak suni deri, hem her türlü pantalonun altına yakışıyor.
FLO ayakkabıyı piyasadan çekti. Şimdi arak-kürek ayakkabılar piyasayı sardı, hem aşırı pahalı, hem rahat değil, hem dayanıklı değil, hem şık değil. Bilseydim 30 yıllık stok yapardım :)
Bu ayakkabının benzerini hiçbir sitede, firmada, bir yerde görmedim. Bu ayakkabıyı satan bir mağaza, adres ya da benzer kriterlerde bu ayakkabıdan satışa sunan marka vs var mı?
Konu saçma gelebilir ama bu kadar saplantılı olmasam açmam bu konuyu değil mi hocam :)
-
Benzeri inci, kemal tanca ve elle de var.
-
gremlin bunu yazdı
Baktım hocam, onların tabanı ince :(
Kıvanç Tatlıtuğ gibi adamlar için tasarlanmış o ayakkabılar.
-
bankada çalışan biri olarak bende şık ve rahat bir aakabı arayışı içindeyim. genelde rahat ayakabılar dede ayakabısı giibi gözüküyor,, bu ayakabının görünüşünü sevdim fiyatıda uygun gibi fakat rahat mı sana sormak istedim
-
Geçenlerde Damat Tween den almıştım buna benzer.
Bulabilirsem görselini eklerim
-
Hocam Libero marka ayakkabıda attığın modele çok yakın ayakkabılar var deri ve kalitelidir satıyorduk biz bunları..
Deri olması nedeniyle tuzludur tabi..
-
Google Lens ile benzer modellere bakabilirsin.
-
Ziya kundura bak
-
skechears ayakkablarını deneyebilirsin
-
SoloTurk bunu yazdıgremlin bunu yazdı
Baktım hocam, onların tabanı ince :(
Kıvanç Tatlıtuğ gibi adamlar için tasarlanmış o ayakkabılar.
Bu gösterdiğinde 2,3cm olsun be hocam. Ne olacak o kadardan lol
-
ya bunun aynısı ya çok benzeri kadıköy ziyadan almıştım zamanında ve tabanı çok çabuk dağılmıştı (5+ yıl öncesinden bahsediyorum)
fiyatıda 120-130 tl gibi birşeydi, şimdi ki fiyatı linkdeki gibiyse ilginç
PaBLo_eSCoBaR tarafından 09/Tem/22 01:26 tarihinde düzenlenmiştir