Susma
-
sanırım bir yanlışlık sonucu daha önce açmış olduğum konu kapatılmış
sustukça ve zamanında bir avuçken şimdi memleketimin başına çöreklenen zihniyeti AKePe ve yandaşlarını ifşa eden bu belgeyi tekrar koyma zorunluluğu hissediyorum
eger yanlışlık sonucu degilde bilinçli kaldırılıyorsada sebebini açıklamasını kaldıran moddan rica ediyorum
teşekkürler
buyrun http://www.dailymotion.com/video/xazi7l_artyk-susma_lifestyle
-
Tarih: 10/31/2009 9:46:00 AM
Konu ID: 97966
Konuyu Acan : ozsar07
Konu Başlığı : ARTIK SUSMA
Silinme Sebebi : Git kuralları oku hocamkonu acarken, yada msj atarken sag tarafda kurallar akiyor, ordaki 2. kural
►Konu başlıklarınızın, konu içeriğini açıklar tarzda, garip sembol-şekil içermeyen şekilde, Tümü büyük harf ve/veya rastgele büyük-küçük harf ile yazılmış konu başlıkları kullanmayınız. Türkçe"ye ve dilbilgisi kurallarına uygun olmasına dikkat ediniz. Aksi taktirde konunuz silinebilir.Tekrarı halinde site ile ilişiğiniz kesilebilir.
moddan aciklama beklemenize gerek yok;
-
Bide böle sebep istemiyorlarmı :|
kendimi camdan aşağı atasım geliyo :|
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bide böle sebep istemiyorlarmı :|
-----------------------------
abi dur atma sen lazımsın :D he de geç -
Üsluba bak utanmasanız babanız yaşında adamı döveceksiniz ayıp yahu...
hiç büyük harfle açılan ve halen açık kalan konu görmesem diyeceğim ki heee haklısınız özür dilerim
Rene kendini camdan çerçeveden atma onca yıldır üyeyim bir kez soru sordum yardım ve cevap vermeyecekseniz mod olmanızın anlamı ne ?
Bilgi ve ukalalık arasında çok ince bir çizgi vardır
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bide böle sebep istemiyorlarmı :|
-----------------------------ben aşağıda durayım yastık görevi yaparım :)
-
ozsar07 bunu yazdı:
-----------------------------Üsluba bak utanmasanız babanız yaşında adamı döveceksiniz ayıp yahu...
hiç büyük harfle açılan ve halen açık kalan konu görmesem diyeceğim ki heee haklısınız özür dilerim
Rene kendini camdan çerçeveden atma onca yıldır üyeyim bir kez soru sordum yardım ve cevap vermeyecekseniz mod olmanızın anlamı ne ?
Bilgi ve ukalalık arasında çok ince bir çizgi vardır
-----------------------------
hocam yaşın kaç bilmiyorum ama burda herkes belli hiyerarşi ve samimiyete göre davranıyorlar. ayrıca büyük başlıklı konu varsa bunu burda belirtirsen onuda silerler ki sanmıyorum olduğunu olsa bile siliniyor.Kurallar açık ve net sağ taraftan geçiyor