Takip Ettiğiniz Güzel Türkçe Web Sayfaları Yada Uygulamalar.
-
arkadaşlar 2 yıldır sabit bir işim olduğu için zamanım oldukça kısıtlı. saatlerim pc de geçmiyor ve çalıştığım iş çok kasvetli.
gün içinde aralarda okuyabileceğim bana yeni şeyler katıcak kültür sanat olsun felsefe olsun belki günde m hakkında yazılar olan hergün olmasa bile en azından haftada bir yayın yapan saçma sapan reklam amaçlı yazılar yazılmayan bir uygulama yada web sayfası arıyorum. mümkünse onedio tarzından uzak olsun. gerçekten kaliteli içerik olsun gerekirse para vermeye razıyım.yeterki içerikleri kaliteli olsun. varsa kafanızda böyle eşyler paylaşırsanız çok mutlu olurum
-
Udemy eğitimlerini incele. Keşke vaktim olsa da eğitimleri izlesem. Güzel şeyler var. Seni meraklandiriyor.
-
Ne is yapıyorsun hocam
-
MuhammeT bunu yazdı
Udemy eğitimlerini incele. Keşke vaktim olsa da eğitimleri izlesem. Güzel şeyler var. Seni meraklandiriyor.
udemyde gelecek planlarım için gerekli olan eğitim setlerini aldım bakıyorum ztn hocam
-
Dentist bunu yazdı
Ne is yapıyorsun hocam
bankacı
-
Sevdiğin alana ait veya yazarların çıkardığı dergileri oku üstad.
Bu aralar Tuhaf'ı okuyorum.
-
Özellikle sinema ve müzik ile ilgili olarak göz atmanı tavsiye ederim hocam.
http://www.bantmag.com
-
Hort. Ben de böyle birseyler okuyabileceğim bir site arıyorum
-
Bir Pazar gününü Twitter'da ilgi duyduğun konuları aramakla geçirirsen profesyonel-amatör çokça isime ulaşıp güzel bir takip listesi oluşturabilirsin. Kimsenin öyle artık tek tek bookmarklarda siteleri istifleyip gezdiğini sanmıyorum.
-