Tavsiye Edebileceğiniz Bir Lcd Tv?
-
lcd tv almak istiyorum ve bütçem 1500-1800 lira kadar. usb girişli lcd tv tavsiye edebilecek olan var mı?
-
o parayı sakla elinde 2 yıl içinde 37" LED Tv ler o fiyata yakın satılıcak..
veya o para ile grundig 37 inç veya samsung veya sony al :) merak etme bu 3 ünün de anakart veya şaseleri ortak :F stajyer olmanın avantajları :D
grundig de staj yapıyorum samsung sony philips beko ortak şase kullanılıyor :) her ürününde deil tabi.
-
hocam yasin doğru söylemiş sen bekle led tvleri çok pis düşecek bu lcdlerin fiyatları tabi düşmesin ellerindekileri bitirmek için ledleri piyasaya vermiyolar daha ama ellerinde kalan kaliteli şeyler olacak mutlaka o indirimde alırsın yada süper görüntü kaliteli led tv alırsın görüntü çok mükemmel oluyo onlarda bu fiyata rahat rahat bulursun hatta çıksın lcd tvyi büyükk ekran full hd bulabilirsin dşiye tahmin ediyorum sadece bekle bu son 3-4 yıl tvlerde neredeyse devrim gibi bişeyin yaşanmasını bekliyorum ben bilgisayar ve tv dünyası bu yıllarda çok pis genişledi eskiden bunun hayalini düşünmek bile insana ssaçma geliyordu şimdi parayı veren hayalini gerçekleştiriyo. sadece bekle uyfgun zamanı bekle ve al.
-
abi 2 yıl da uzun zaman şimdi bana tv lazım led'ler 5000 lira ve gidip de tüplü tv de alamam
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------
abi 2 yıl da uzun zaman şimdi bana tv lazım led'ler 5000 lira ve gidip de tüplü tv de alamam
-----------------------------350 lira bea bişi değğil git al bi tane tüplü idare et..
verdiğin paraya yazık 1 yıl sonra çoık küfür edersin kendine..
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Buremba bunu yazdı:
-----------------------------350 lira bea bişi değğil git al bi tane tüplü idare et..
-----------------------------ksatılıyorum. yada çok lcd lazımsa git spot mpot garantisiz kaçağı varmı bilmiyorum bi tana kelepir fiyata araştır bul ama alma derim ledlerin şimdiki fiyatları yyüksek evet ama çıkıncva ucuzlayacak ki benim bildiğim onların maaliyetleri lcdlerin maaliyetlerinden daha azyani son kullanıcıya ucuz yansır gibime geliyo
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Buremba bunu yazdı:
-----------------------------ksatılıyorum. yada çok lcd lazımsa git spot mpot garantisiz kaçağı varmı bilmiyorum bi tana kelepir fiyata araştır bul ama alma derim ledlerin şimdiki fiyatları yyüksek evet ama çıkıncva ucuzlayacak ki benim bildiğim onların maaliyetleri lcdlerin maaliyetlerinden daha azyani son kullanıcıya ucuz yansır gibime geliyo
-----------------------------ekstra olarak LCD lerden kat kat daha uzun ömürlü :|
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------ekstra olarak LCD lerden kat kat daha uzun ömürlü :|
-----------------------------doğru diyorsun unuttum onu normal bi lcd den çok daha kaliteli çok daha az maliyetli ve çok daha fazla ömürlü ve daha az elektrik ahrcıyo sanırsam bu görüntü kalitesi hdyi bile geri de bırakacak bi kaliteye sahip bence yani gözlerim yanışltmıyordu beni =) ben öyle gördüm ışığın parlaması yayılması nnoktalar falan çok karizma
-
Hd yi bile geride birakacak goruntunun LED ya da OLED Tv ile alakasi yok :)
Lcd televizyon alınırken dikkat edilecek bir kaç tane ozellik mevcut.
Parlaklık orani, Kontrast oranı, Frekans, Tepki Süresi.
acikcasi sen normal kablolu ya da uydudan normal görüntü izleyecegin icin bunlar o kadar onemli değil. iyi bir markanin, fiyatına uygun modelini seç al.
Led tv ler de balon simdilik, o kadar güvenmeyin. zaten oled degil, led. esas olay oled.
ayrica 2 seneye de o fiyata düşmezler kimse öyle düşünmesin :)
hala 5-6 milyara lcd tv ler var. lcd de kendini gelistiriyor, oldugu yerde durmuyor.