folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder TBMM Meclis Başkanı Toptan

TBMM Meclis Başkanı Toptan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blacksun
    blacksun's avatar
    Erkek

Köksal Toptan, ilk turda 450 oyla Meclis Başkanı seçildi. Bugüne kadar seçilen Meclis başkanları içinde en fazla oyu alan Toptan, seçilmeden birkaç saat önce dede oldu..

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın ilk olarak TBMM Başkanlığı için uyguladığı uzlaşma politikası ilk meyvesini verdi. Köksal Toptan, rekor bir oyla Meclis Başkanı seçildi. Tüm Meclis başkanlarından daha fazla destekle, 450 oy alarak ilk turda TBMM'nin 24'üncü Başkanı seçilen Toptan, AKP'nin yanı sıra muhalefet partileri ve bağımsızların desteğini de aldı. Aynı uzlaşma politikasının Cumhurbaşkanlığı seçiminde de uygulanması ve benzer bir desteğin 11'inci Cumhurbaşkanı'na da çıkması bekleniyor.

şiddete meyalim vallahi dertten..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Uzlaşmacı (ne kadar duyuyoruz bu kelimeyi günlerdir) ve uzlaşılarak seçilmiş bir meclis başkanımız oldu ne güzel. Hayırlı olsun :)  Bunu Akpartinin uzlaşmayan parti imajını yıkmak, merkez parti olduğunu kanıtlamak için yaptığı çok belli. Gül cumhurbaşkanı, Erdoğan başbakan ve Toptan meclis başkanı olucak, kimsenin itirazı olmayacak böylece...

Ama diyebilirim ki dediklerimin tersi olursa eğer cumhurbaşkanlığı için Abdullah Gül yerine başka biri aday olursa Akp büyük oranda oy kaybeder. Böyle bir hata yapacaklarını sanmıyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    o ben ... yum bıyıgı olmadıgı için şimdilik bi kıllık görmedim adamda işe yarar inş :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    hayırlı olsun vatana ve millete

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmedmurad
    ahmedmurad's avatar
    Erkek
    hayırkı olsun vatana millete bülent arınçtan iyidir ayrıca uzlaşma olması güzel bi durum
Toplam Hit: 1377 Toplam Mesaj: 5