Telefon Kulaklık Girişini Geçici Süre Devre Dışı Bırakabilir Miyiz?
-
Selam müritler,
Telefon galaxy j7 pro başlıktanda anlaşılacağı üzere telefonun kulaklık girişini geçici süre devre dışı bırakıp tekrar aktif edebileceğimiz bir program falan var mı ? yada kendi sistemi üzerinden programsız yapabilir miyiz? veya böyle bir şey mümkün mü ?
Netten bakıp bakıştırdım ama bir sonuca varamadım.. Şimdiden teşekkür.
Edit: Android sürümü 7.0, -
bri ara forumda bir mürit android için uygulama tarzı şeyler yazıp bunları telefonda kullanıyordu. konusu vardı ama baktım, bulamadım. o konuda misal gelen sms'leri okuyan ve sana ileten bir uygulama yapıyrorsun ve sana iletiyor. ya da başka başka şeyleri tek tuşla yapmana olanak sağlayan şeyler. anlatamadım ama konusu vardı :( oradan sana iş çıkabilir gibi.
-
Root yapıp Link2SD ile kulaklık takılınca devreye giren uygulama bulunup dondurulabilir.
Ancak Samsung cihazlarda root yapmak garantiyi iptal ediyor ve geri dönüşü yok.
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chislonchow.toggleheadp
-
KotomineKirei bunu yazdı
bri ara forumda bir mürit android için uygulama tarzı şeyler yazıp bunları telefonda kullanıyordu. konusu vardı ama baktım, bulamadım. o konuda misal gelen sms'leri okuyan ve sana ileten bir uygulama yapıyrorsun ve sana iletiyor. ya da başka başka şeyleri tek tuşla yapmana olanak sağlayan şeyler. anlatamadım ama konusu vardı :( oradan sana iş çıkabilir gibi.
Hocam sanırım benden bahsediyorsun makrolardan
Konuya gelince bakmak lazım biraz araştırayım
-
TheAvenqer bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
aynen hocam, senin konulara da baktım bulamayınca kaldı öyle havada. mümkünse link at biz de favorilere ekleyelim. oradan iş çıkıyordu :))
-
KotomineKirei bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
aynen hocam, senin konulara da baktım bulamayınca kaldı öyle havada. mümkünse link at biz de favorilere ekleyelim. oradan iş çıkıyordu :))
https://www.tahribat.com/forum/ucret-karsiligi-android-makro-yazilir-231961
https://www.tahribat.com/forum/automate-yararli-makro-paylasimi-227222
buyur hocam
-
Başka konu açmadan bende sorayım telefonumda kayıtlı kişilerin whatsapp durum paylaşımlarındaki video ve fotoğrafları telefon otomatik kaydediyor iptal edilebilir mi bu özellik bazen iyi oluyor durumuna bakmadan kaydettiği yerden video ve fotoğraflara bakabiliyorum ama milletin videosu fotosu niye telde yer işgal etsin
-
rom dosyaları içerisinden illaki ayarlanır geliştirici forumlarına konu aç hocam ...