Telefonda Hoparlör Açık Konuşurken Twitter Videoları Oynatılmıyor Sorunu
-
Merhaba arkadaşlar başlıkta anlattığım üzere telefonla hoparlörden konuşurken instagram, facebook ve (twitter hariç) başka bir uygulama açınca, telefon sesi de uygulama seside ikiside birlikte çıkıyor-çalıyor ( tabi genelde uygulamanın sesi sorunsuz çıksa da o sesi kendim kapatıyorum konuşmayı bölmemek için).
Ama twitter uygulamasını açınca fotoğraflara bakarken sıkıntı yok fakat videoyu açınca aşağıdaki gibi "Başka bir uygulama sesi kullandığı için bu video oynatılamadı" uyarısı alıyorum ve doğal olarak videoyu oynatamıyorum. Hani medya sesi kısık olsa da oynatmıyor twitter.
Bu sorunun çözümü var mı? Her hangi bir ayarı var mı yardımcı olur musunuz?
Bu arada eşimle konuşurken bu durumu farkettim, onun telefon ipone onda böyle bir sorun olmuyor twitterda. (benim tel android samsung s6)
Teşekkürler.
eyuperol tarafından 28/Ara/22 21:51 tarihinde düzenlenmiştir -
telefonla konuşurken bir yandan birşey izlemeyr çalışma fikri nerden geldi hocam :)
-
PanxeR bunu yazdı
telefonla konuşurken bir yandan birşey izlemeyr çalışma fikri nerden geldi hocam :)
Bu soruyu bekliyordum sormayın ya da telefonla konuşurken neden birşey izleme gereği duyuyorsun diye sormayın diyecektim ama yazana-sorana yanıt yazayım dedim :)
Hanımla konuşurken saatleri bulunca sosyal medyaya bakma ya da bir birimize birşey gönderme oluyor hocam, gönderi video olunca sıkıntı olduğunu farkettim çözüm için araştırma yaptım ama çözüm bulamayınca konu açayım belki bilen vardır yardımcı olurlar dedim :)