Telefondaki Numaralari Sim'e Taşıma Hk
-
Selam müritler,
Öncelikle hayırli ramazan dileklerimi iletiyor, kandilinizin mübarek olmasını diliyorum..
Sorunumu anlatayim hemen yıllardır kullandıgim numarayi turkcell'den vodafone ye taşıdım taşımadan önce de numara kaybını onlemek için eski simdeki numaraları telefona taşıdım.. Şimdi numaraları yeni sim'e taşımak istediğimde taşıma işlemi gerceklesiyor ama harf sınırı yüzünden isimler gözükmüyor.. Sim e yeni kayıt yapmak istedigimde ise 3 harf gibi götümüzle güleceğimiz derecede komik bir sınır koyuyor.. beni fıtık eden.Telefona kayıt yaparken bir sorun yok halbuki. yokmu bu sorundan anlayan bilen halleden? şimdiden tesekkurler..
Edit:Telefonum Avea İn touch 4 Android sürümü 4.4.4
-
google rehbere at simdeki numaraları. sim ve telefon kaybolsa veya çalınsa bile numaraların orda kalır.
-
-
up
-
Neden sim gibi kısıtlı bir alanı kullanıyorsun ki? Telefon hafızasına kaydet adamın 3 numarası varsa tek kayıtta topluyorsun, mail, adres, not da yazabiliyorsun. Telefonun bozulmasından korkuyorsan google'a kaydedebilirsin ya da rehberde dışa aktar deyip telefon hafızasına kaydet onu da bilgisayara yedekle.
-
DarkSkull bunu yazdı
Neden sim gibi kısıtlı bir alanı kullanıyorsun ki? Telefon hafızasına kaydet adamın 3 numarası varsa tek kayıtta topluyorsun, mail, adres, not da yazabiliyorsun. Telefonun bozulmasından korkuyorsan google'a kaydedebilirsin ya da rehberde dışa aktar deyip telefon hafızasına kaydet onu da bilgisayara yedekle._------------
Biraz daha arastirayimda olmadi.oyle yaparim.hocam