Telefondan İnternete Girmek
-
Öncelikle selam olsun tüm müridlere neyse uzatmadan konuya gireyim
2 gün önce (Iphone görünümlü) Tristar TS 900 markalı telefonu aldım , WiFi etkinleştirip evimdeki kablosuz interneti buluyorum şifreyi yazıyorum fakat bağlantı yapılamıyor hatası alıyorum bişi yüklemem falan mı gerek veya bişi mi yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum
Saygılar.
-
Ağ tipini hatalı seçiyor olabilirsin. WEP veya WPA ayrımı ile şifreleme (TKIP vb) seçimini yapman gekiyor olabilir.
-
Yeco bunu yazdı:
-----------------------------
2 gün önce (Iphone görünümlü) Tristar TS 900 markalı telefonu aldım , WiFi etkinleştirip evimdeki kablosuz interneti buluyorum şifreyi yazıyorum fakat bağlantı yapılamıyor hatası alıyorum bişi yüklemem falan mı gerek veya bişi mi yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum
Saygılar.
-----------------------------o telefon ile baglanabilecegini sanmıyorum ama :D telefondan da arıza yapabilir başka bir yerden denedin mi başka bir modeme filan baglanmayı
-
modeme gir, şifreyi kaldırıp dene
mac adresi filtreleme açıksa kapat
-
ne beliyorsun ki çin malı telefondan muhtemelen msnde vardır ama bağlanamıyorsundur yapman gereken sey teli değiştirmek
-
öyle demeyin ama çin malı telefonlara. alınıyolar :P
bende de blackberry bold görünümünde trident w-t9 var.wifi,msn sorunsuz
-
Çin malı n96 vardı bende.İnternete girmiyordu telefoncuya götürdüm çakma telefonlar internete girmez dedi.
-
Hepaq bunu yazdı:
Yeco bunu yazdı:
Saygılar.
-----------------------------o telefon ile baglanabilecegini sanmıyorum ama :D telefondan da arıza yapabilir başka bir yerden denedin mi başka bir modeme filan baglanmayı
-----------------------------hayır denemedim
-
OveRTaX bunu yazdı:
Çin malı n96 vardı bende.İnternete girmiyordu telefoncuya götürdüm çakma telefonlar internete girmez dedi.
-----------------------------Kesin mi bu ?
-
Yeco bunu yazdı:
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------Kesin mi bu ?
kesin değil hocam. bi de bazı telefonların wifi kartı wpa ve wpa2yi desteklemiyor. şifrelemeyi wep yapıp dene belki olur. -
hoca kablosuz sifrelemen wpa ise baglanmaz web yapman gerekiyooo....
web yap baglanacaktir.. kesin