Temu - Kuponlarının Kullanılabilirliği?
-
hocalar.temu uygulamasına girdiğinizde şu kadar alışveriş yap bu kadar kupon kazan gibi şeyler çıkıyor. bunların geçerliliği var mı?
mesela 600 tl kupon için alışveriş yap diyor. ama bu kuponu parça parça veriyormuş yani 10 alışverişe 60tl dan bölüyor gibi.
böyle kupon kullanan kazanan oldu mu. Bana bayağı dolandırıcılık gibi geliyor
mesela bana 600 tl kupon için 480 lira alışveriş yap dedi o tutarda yaptım. eski alışverişlerin puanları kredisi olarak sayıp limiti doldurması lazımdı ama 20 tl eksik diyip kupon vermedi. Ben de iade ettim ürünleri. 480 değilde 500 lira alışveriş yapsam olur muydu bilemiyorum.
Bu yazdığım tutarlarsa vergiler hariç. kupon olsa bile muhtemelen vergi ödeyeceksiniz
-
banada biraz kolpa geliyor. temu güvern vermiyor ne kdr dolandırıcı varsa toplanmış gibi
-
Kolpa değil ben baya kullandım bir çok avantajını ama şuan bi şey almak çok zor son vergi muhabbetlerinden dolayı.
-
bu temu ilk meşhur olduğu zamanlarda çok cazipti. şuan çevremde dolandırılanların sayısı hiç azımsanmayacak sayıya ulaştı. tamir seti yerine fotoğrafı göndermeyimi dersiniz. kot pantolon diye ince bir tayt gönderenimi dersin.. biraz dikkatli olunması lazım
-
banneduser bunu yazdı
hocalar.temu uygulamasına girdiğinizde şu kadar alışveriş yap bu kadar kupon kazan gibi şeyler çıkıyor. bunların geçerliliği var mı?
mesela 600 tl kupon için alışveriş yap diyor. ama bu kuponu parça parça veriyormuş yani 10 alışverişe 60tl dan bölüyor gibi.
mesela bana 600 tl kupon için 480 lira alışveriş yap dedi o tutarda yaptım. eski alışverişlerin puanları kredisi olarak sayıp limiti doldurması lazımdı ama 20 tl eksik diyip kupon vermedi. Ben de iade ettim ürünleri. 480 değilde 500 lira alışveriş yapsam olur muydu bilemiyorum.
Bu yazdığım tutarlarsa vergiler hariç. kupon olsa bile muhtemelen vergi ödeyeceksiniz
1000 TL puan veriyorsa beş gün boyunca ürün arama kısmına claimcredit yazıp menüye ulaşıyorsun. O gün ki tıklamayı yapıp puanını alıyorsun. Bir gün kacirirsan o güne bölünmüş puanı alamiyorsun.
-
banneduser bunu yazdı
Kupon ve jeton toplama olayı tırt, kredi iadesi bölümü güzel örnek kredi iadesi promosyonu geldi alışveriş yaptın diyelim 1050+600 vergi toplamda 1650 TL bunun 590 TL'si kredi iadesi olarak dönüyor ama bunu 7 güne bölüyor ilk iki gün 79 TL ikinci gün 85 üç dört derken 7 gün boyunc her gün gidip arama kısmına "claimcredit" "kredifırsatı" "bedavaödül" yazıp her gün toplayacağın menüye ulaşıyorsun ödülü al diyorsun temu kredisi olarak birikiyor sonunda tamamlanınca alışverişte kullanıyorsun bir nevi vergiyi geri alıyorsun
-
her şey çok dandik uğraştığına değmez.
az daha koyup aliexpressten almak daha mantıklı bence.
aliexpressteki her şey baya kaliteli uzun zamandır. yorumlar vs de baya gerçekçi
aliexpress sadece son 90 gündeki yorumları gösteriyor bi de. bu yüzden gördüğün yorumlar nispeten güncel oluyor
-
az önce yeni siparişimi vermiş biri olarak yorumlarsam, kuponlar çokta iyi değil.
kuponla belirli ürünleri alabiliyorsun, benim için bu belirli ürünler ya işe yaramaz ya da çoktan aldığım şeyler oluyor.
bence temunun hizmet kalitesi de güzel. 2200tl lik bir ürün aldım geç geldi tamamını iade ettiler. bu arada da chat botuna yazdım ordan da 300tl lik indirim verdiler.
sipariş ettiğim ürünler de 2 hafta içinde geliyor.
ebay'den yarım kalem pil boyutunda kulaklık için plastik bir parça sipariş ettim şubat 3te gelecek. mal gibi gittim ebay'den verdim. amazonda da varmış.