"The Document Could Not Be Printed" Hatası Hakkında Yardım.
-
Arkadaşlar gün itibari ile pdf formatında bir belge yazdıracaktım bu hata çıkmaya başladı "the document could not be printed" ondan önce sabahleyin Adobe Reader hakkında güncelleme install vardı onu yükledim. ondan sonra bu hale geldi. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz.. Sorunu ortadan kaldırmak için.
-
pdf dosyasi yazdirma korumalidir.
sifresini kaldirman gerekiyor bunun icip pdf password remove diye arattirirsan o programlarla halledebilirsin
-
murat abi doğru söylüyo,
documents > security > show security properties i seç açılan pencerede aşada printing in karşısında allow yazması lazım not allow yazıyosa çıktı alamazsın bi kontrol et
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------pdf dosyasi yazdirma korumalidir.
sifresini kaldirman gerekiyor bunun icip pdf password remove diye arattirirsan o programlarla halledebilirsin
-----------------------------
nette arattırdım hep ingilizce. açıkcası bişi anlamadım. ayrıca pdf dosyası şifreli değilki. bütün pdf dosyalarında bu sorunu yapıyo. nette okuduğum kadarı ile şifreli pdf dosyalarında bu işlemi yapıyormuş. herneyse bu pdf password remove programını bana yüklemek için link verebilecek olan varmı. ayrıca nasıl kullanılacağınıda söyleyebilirmi