Thor BRRIP [İstek]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

çıktımı arkadaşlar yada elinizde linkler varmı, aradım googleda hep çizgifilm tarzı şeyler çıkıyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

epeydir bende bekliyorum ama çıkmadı diye biliyorum depodepo'da rastlamadım hiç

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BlackStorm
    BlackStorm's avatar
    Erkek

Hayır daha çıkmadı. Ben de bu filmi bekliyorum. Çıkması neden bu kadar uzun sürdü anlamış değilim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam www.hdarsivi.com www.hdmekani.com bu sitelere bakabilrisin prremium içinde www.yasinyildiz.com.tr bakabilirsin...

not: sitelerle hiçbir alakam yoktur yardımcı amaçlı olup işinizi görür diye düşünüyorum..

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

çıksa direk altyazı senkronu hazırlanır. ben genelde istediğim sürümü divxplanetten kontrol ediyorum

http://divxplanet.com/sub/m/24258/Thor.html

der die das
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi aklıma geldi www.phazeddl.com burda da arama yapabilrsiniz..

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Yok hocam daha çıkmadı hatta r5 i bile yok piyasada.Keza karayip korsanlarının son filmi ve hızlı ve öfkeli rio soygunu da çıkmadı ne zamandır hergün kontrol ediyorum.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1067 Toplam Mesaj: 7