folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Toptan Telefon Kabı,Kılıfı Satışı*

Toptan Telefon Kabı,Kılıfı Satışı*

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır telefon aksesuarları işindeyim. Toptan telefon kabı,kılıfı satışını gerçekleştiriyorum. Fakat biraz farklı ve daha avantajlı. Şöyle ki; toptan telefon kabı satan siteler gibi 1 adet üründen 100lerce getirteceğine müşteri, bizden 100 ve yüzün katları şeklinde karışık halde alıyor. Yani;

• 100'lük telefon kabı Paketi; Silikonlu ve sert plastik(hardcase) rengarenk,desenli,amblemli,deri tarzda karışık ıphone4,4s,5,5s, Samsung s3,s4,s3mini,s4mini,note1,note2,note3,ipad2,3,ipadmini kapları toplam 100 adet.

bu böyle 100ün katları halinde paket olarak seçenek sunuyoruz. Ürünler tamamen kalitelidir ve sıfır ürünlerdir.

100lü paket fiyatı: 250tl'dir. Kabın tanesi 1.14$ a geliyor. Siz toptan minimum 100 adedi bu fiyata anca bir kap türünden alabilirsiniz. Oysa ben tüm üstte saydığım kap çeşitlerini 1koli içinde 100 adet ve katları şeklinde veriyorum. Konuyu açmamın sebebi isteyen arkadaş olursa piyasadaki en iyi fiyatlarla benden bulabilir.

Detaylı bilgiyi pmle isteyin.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poizoom
    Poizoom's avatar
    Erkek

Hocam bir şey sorucam, bende bu işe girmeye çalıştım. Araştırdım soruşturdum, çinden 1'e getirdiğim şeyi 3'e satabilir miyim diye fakat çoğu kişi devlet vergi alıyor dedi.

Siz vergi ödüyor musunuz? Ödüyorsanız ne kadar?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Lazım Olabilir ...

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    Poizoom bunu yazdı

Hocam bir şey sorucam, bende bu işe girmeye çalıştım. Araştırdım soruşturdum, çinden 1'e getirdiğim şeyi 3'e satabilir miyim diye fakat çoğu kişi devlet vergi alıyor dedi.

netten sat, yıllık 21bin lirayı geçmeyen ticaret işine vergi düşmüyor. o da takip ederler de araştırırlarsa bakıyorlar 21bin sınırına.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    Poizoom bunu yazdı

netten sat, yıllık 21bin lirayı geçmeyen ticaret işine vergi düşmüyor. o da takip ederler de araştırırlarsa bakıyorlar 21bin sınırına.

kime denk gelirse neyse konuyu baltalamayalım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Guzel is aslinda dusuncem var ama biraz daha zaman.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Bu işi düşünen varsa benimle iletişime geçsin daha ucuz bulamaz kanaatindeyim.

Toplam Hit: 4904 Toplam Mesaj: 7