Toptan Telefon Kabı,Kılıfı Satışı*
-
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır telefon aksesuarları işindeyim. Toptan telefon kabı,kılıfı satışını gerçekleştiriyorum. Fakat biraz farklı ve daha avantajlı. Şöyle ki; toptan telefon kabı satan siteler gibi 1 adet üründen 100lerce getirteceğine müşteri, bizden 100 ve yüzün katları şeklinde karışık halde alıyor. Yani;
- 100'lük telefon kabı Paketi; Silikonlu ve sert plastik(hardcase) rengarenk,desenli,amblemli,deri tarzda karışık ıphone4,4s,5,5s, Samsung s3,s4,s3mini,s4mini,note1,note2,note3,ipad2,3,ipadmini kapları toplam 100 adet.
bu böyle 100ün katları halinde paket olarak seçenek sunuyoruz. Ürünler tamamen kalitelidir ve sıfır ürünlerdir.
100lü paket fiyatı: 250tl'dir. Kabın tanesi 1.14$ a geliyor. Siz toptan minimum 100 adedi bu fiyata anca bir kap türünden alabilirsiniz. Oysa ben tüm üstte saydığım kap çeşitlerini 1koli içinde 100 adet ve katları şeklinde veriyorum. Konuyu açmamın sebebi isteyen arkadaş olursa piyasadaki en iyi fiyatlarla benden bulabilir.
Detaylı bilgiyi pmle isteyin.
-
Hocam bir şey sorucam, bende bu işe girmeye çalıştım. Araştırdım soruşturdum, çinden 1'e getirdiğim şeyi 3'e satabilir miyim diye fakat çoğu kişi devlet vergi alıyor dedi.
Siz vergi ödüyor musunuz? Ödüyorsanız ne kadar?
-
Lazım Olabilir ...
-
Poizoom bunu yazdı
Hocam bir şey sorucam, bende bu işe girmeye çalıştım. Araştırdım soruşturdum, çinden 1'e getirdiğim şeyi 3'e satabilir miyim diye fakat çoğu kişi devlet vergi alıyor dedi.
netten sat, yıllık 21bin lirayı geçmeyen ticaret işine vergi düşmüyor. o da takip ederler de araştırırlarsa bakıyorlar 21bin sınırına.
-
Prometheus bunu yazdıPoizoom bunu yazdı
netten sat, yıllık 21bin lirayı geçmeyen ticaret işine vergi düşmüyor. o da takip ederler de araştırırlarsa bakıyorlar 21bin sınırına.
kime denk gelirse neyse konuyu baltalamayalım.
-
Guzel is aslinda dusuncem var ama biraz daha zaman.
-
Bu işi düşünen varsa benimle iletişime geçsin daha ucuz bulamaz kanaatindeyim.