folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Kullanıcısına Vodafone Teklifi

Ttnet Kullanıcısına Vodafone Teklifi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek

Selam millet!
    Bilgili, tecrübe edinmiş kişiler bana yardımcı olur, akıl verebilirseler çok kıyak olur..
    TTnet 16mb(8lik modem ile) 50GB akk ile kullanıyorum 55lira internete 35-40 küsür de telefona ödüyorum yurtdışına 3000dk veriyor..
    Vodafone ise 16mb/60GB/Şehir içi-dışı 3000dk/ modemi de 16ya çıkarırsam hepsi 52lira diyor tüm taahhüt iptal masraflarını da üstleneceğini söylüyor, yurtdışına 3000 istersek kaç yapar bilmiyorum..

bir de altyapı hali hazırda fiberoptik.. bana faydası/zararı ne olur? veya daha iyi bir teklif yapsam nasıl birşey önerirsiniz ve vodafone kalitesi nasıldır?

DBD 3docean.net/user/nokuf exarch.artstation.com Instagram.com/exarch.art
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

TTnet'ten aldığın hizmetin aynısını alacaksın faturayı Vodafone'a ödeyeceksin. Altyapı aynı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek

evet aynı altyapıyı kullandıklarını söyledi ama yurtdışına 3000 istediğimde cevap veremedi.. aynı fiyata gelecekse bulaşmak istemem açıkçası..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    Ceoden bunu yazdı

tüm taahhüt iptal masraflarını da üstleneceğini söylüyor

Bak burda çok şark kurnazlıkları dönüyor. zaman içinde forumda da konular açıldı.

Belli bir limite kadar öderler normalde uyanık olmak gerek. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra itiraz fayda etmez..

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Vodafone 120 liraya kadar karşı firmanın taahhüt bozma cezasını ödüyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Tahhütünü bozma derim ben hocam. Hele fiber altyapı varsa taahhüt bitimine yakın iptal birimine bağlanıyorsun sana öyle bir fiyat veriyorlar ki :D Şuan 35 mbit 100 gb akk yi 62 liraya kullanıyorum :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek

bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim..

Toplam Hit: 939 Toplam Mesaj: 7
ttnet vodafone versus