Ttnet Kullanıcısına Vodafone Teklifi
-
Selam millet!
Bilgili, tecrübe edinmiş kişiler bana yardımcı olur, akıl verebilirseler çok kıyak olur..
TTnet 16mb(8lik modem ile) 50GB akk ile kullanıyorum 55lira internete 35-40 küsür de telefona ödüyorum yurtdışına 3000dk veriyor..
Vodafone ise 16mb/60GB/Şehir içi-dışı 3000dk/ modemi de 16ya çıkarırsam hepsi 52lira diyor tüm taahhüt iptal masraflarını da üstleneceğini söylüyor, yurtdışına 3000 istersek kaç yapar bilmiyorum..bir de altyapı hali hazırda fiberoptik.. bana faydası/zararı ne olur? veya daha iyi bir teklif yapsam nasıl birşey önerirsiniz ve vodafone kalitesi nasıldır?
-
TTnet'ten aldığın hizmetin aynısını alacaksın faturayı Vodafone'a ödeyeceksin. Altyapı aynı.
-
evet aynı altyapıyı kullandıklarını söyledi ama yurtdışına 3000 istediğimde cevap veremedi.. aynı fiyata gelecekse bulaşmak istemem açıkçası..
-
Ceoden bunu yazdı
tüm taahhüt iptal masraflarını da üstleneceğini söylüyor
Bak burda çok şark kurnazlıkları dönüyor. zaman içinde forumda da konular açıldı.
Belli bir limite kadar öderler normalde uyanık olmak gerek. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra itiraz fayda etmez..
-
Vodafone 120 liraya kadar karşı firmanın taahhüt bozma cezasını ödüyor.
-
Tahhütünü bozma derim ben hocam. Hele fiber altyapı varsa taahhüt bitimine yakın iptal birimine bağlanıyorsun sana öyle bir fiyat veriyorlar ki :D Şuan 35 mbit 100 gb akk yi 62 liraya kullanıyorum :D
-
bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim..