Turk Telekom Senin Annen Var Mı?
-
Adsl istedim vermedin,
şimdi yine dialup'unda mına kodun, sayfalar yarım yarım açılıyo.
dellendim, lllaaaan telekom!
senin annen var mı!
-
Naz etme ne olur iste seninde olur...
Bir gün seninde adsl len olacak kazaa windows tan daha önemli olcak.
sabit fatura ödiyeceksin cebinde para artınca lan bu para nerden geldi nerden kaldı diye hayretler içinde kalacaksın.
Bir bakacaksınki 300 Mb download etmek 3-5 saatini alacak...
Daha neler neler Annesi tabi war cnm muhterem bi teyze ben yakından tanırım....
Ehuheue -
nasıl vermez adsl anlamadım !!! portmu yokmu senin olduğun yerde
-
benim adsl de yeni baglandi. bir hafta once basvurdum sorun cikti cart oldu curt oldu gerci gelip ilgilendiler ama giremedigim 1 haftanin parasini catir catir alacaklarmis...
-
Ben adsl bağlatalı bir sen oldu 128.k bağlatım güzel ve iyi gerçi para yönünden biraz terliyom ama olsun 7/24 neteyim neyse sizlere tavsiyem bikere başıma geldi kimsenin başına gelmesini istemem hayal bile etmem şimdi ben pc ve intenete gezinmeyi seven bi insan olduğumdan dışarı cıkma pc ve internetim ben arkdaşım dotum herşeyimdir ki malum adsl herzaman bi ibinelik yapıp bir saat falan arda bir iletişimi kesiyor e bu durumda nabıyom dışrı cıkıyom bir saat sonra geliyom bağlanmış bir gün gen böle oldu ama tam 24 saat internet bağlantısı gelmedi ve sonunda açtılar nasıl oldularsa beceriksizler bilmiyolar kadeşim ardan bir hafta geçti internet bi giti açıyoz servisini adam diyoz net kopuk adma diyo sinyal var efendim adamları arıyoz arıyoz gelecez edicez yok gelmiyolar 10 gün nete bağlanamdım catır catır paraalıcaklar dedi adam bende adamın yanına yaklaştım biraz para sıkıştırdım bir hafta 248 k ile bana mütiş bir hizmet verdiler bende fırsatan istfade clip ve dvix indirdim oparayı bir haftada anasını ağlatım :) burda size demek istedğim bi gün keserlerse 1 ayda gider sakın sakın imal etmeyin elin olu acımıyo hanım teyzeye para lazımış :D
-
Zuhaa telekom yetkilileri de tahribata takılıyo heralde bugün turk telekomdan elemanlar geldi şu an bizim apt. önünü kazıyolar. (doğaldır 86 mail ve 3dilekçe dile kolay ), bizim burda adsl için santral desteklemiyo gibi bişeyler dediler. porttan ayrı bi hikayeymiş. şimdi yeni kablo döşüyolar. neyse telekom anneni bir süreliğine askıya alıyorum.
-
:-)
-
anasi var olmaz olurmu !!!
ama benim anlamadigim neden sana adsl vermediler
-
gözün aydın işte