TÜYAP - Pazar 13:15 - 14:15 Orkun Uçar Söyleşi- İmza Hakkında Soru !
-
Arkadaşlar benim sorum şöyle olacak
ben Orkun Uçar'ın çıkan tüm kitaplarını okudum ve hepsi elimde ve sadece 3 tanesi orjinal diğerleri korsan baskı imza günün de sadece orjinalleri mi götüreyim ? daha önce Orkun Uçar ' a kitap imzalatan var mı yani korsan baskıyı gördüğünde vereceği tepki ne olur ? aramızda kitap imzalatma konusunda tecrübeli mürid lerimiz varsa bir iki kelime yazarlarsa sevinirim ...
-
anna rice türk deilki tüyapta imza günü şeyettirsin ... off anna offf
-
smartsecure bunu yazdı:
-----------------------------
anna rice türk deilki tüyapta imza günü şeyettirsin ... off anna offf
Türk yazarlardan ktiap imzalattigin yok mu anna rice anna rice dediğine göre kitap imzalatmıssındır . sence götürmeli miyim ? -
Bugun İzmir kitap fuarındaydı..Öyle bi gordum =)
Yarın baska yerde imza vericek sanırım oyleyse..Bası pek kalabalık degildi bugun gordugumde..Korsan kitaplari goturmesen iyi olur orjinalleri goturmelisin ;)
Emegine saygısızlık.Hıı goturmeyınce emege saygısızlık olmuyomu? oluyo ama en azından yuz kızarmaz :D
-
___ Gİttim Gördüm ___
orjinalleri götürdüm imzalattım . bol bol muhabbet etme şansım oldu Manisa'dan kalktım geldim . Valla İzmir ' li müridler çok şanslı . ben olsam her gün fuardayım ...
gidin bu fırsatı değerlendirin ... bu pazar Fuar için son gün -
iadesm bunu yazdı:
lan oğlum lan lan oğlum lan açacak başka konu mu yoktu.....
Ne alaka? bu forumda Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler diye bir alt forum var ... açılması çok normal ... bi yüzünü yıka bence :D:D