Ücretsiz MRP Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

Selam müridler

basit ama ücretsiz bir mrp uygulaması lazım. (Excell de yapılmış olsa da olur, access olsa tadından yenmez, paket program halinde kullanışlı bir şey varsa çok daha iyi olur. Online olsa da olur.)

Programdan beklentim; stokları görsün, ürün ve ürün ağacı reçete tanımlayabileyim, bir de ürünlere ait word excell dökümanları  var, onları ürün ve malzemeler ile onları ilişkilendirebileyim, x ürünününe ait görsel döküman ölçüler vs gibi 

He bir de analiz ve kontrol kısmı olursa süper olur. Uygunsuzluklar açıklamalar falan yazabilceğim bi kısım form tarzı bir şey olabilir bunu word veya excel olarak çıktı verebilecek

Kendim bakayım dedim accesste falan yapayım dedim ama artık kafam almıyor hiçbir şeyi.

Varsa kendi tasarımımı oluşturabileceğim basit bi yol yöntem farklı platformlarda da olur. Online bir sistem olursa çok daha iyi olur. Local online farketmez.

Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz başka yol yöntem varsa hepsine açığım.

cann tarafından 27/Tem/24 23:14 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Silvanus
    Silvanus's avatar
    Erkek

Hocam direk erp istiyorsun sen. Devletin yerli yazılımlara teşvikleri falan var, ücretsiz zor halledersin bence isteğini

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

Kusura bakmayın müridler biraz geç cevap yazdım. konuyu açıp kaçtı diye düşünmeyin, baktım tarikatta ortalık karışık az biraz kenarda durayım dedim :)

@Silavnus hocam benim istediğim şeyler çok daha basit, şu an için halihazırda bir ERP ye geçiş bana bir kaç beden değil en az 10 beden büyük gelir. zaten şu an için aldırma durumu da yok, bana kalsa hemen geçelim ama neyse işte.

@engin01288 hocam ofbiz ve dolibarrı incelemiştim,. Ofbizi niye elemiştim tam hatırlamıyorum ama sanırım arayüz ve karmaşıklığındna dolayıydı.

dolibarra konuyu açmadan önce bakmıştım iyi kötü biraz tutturial izleyip bi kaç senarya yapmaya çalıştım. ama onda da tam istediğimi alamadım. Aslında benim derdimin dermanı eski usül access de neyse :)

Erp5i duymamıştım ona da bakıcam ilk fırsatta.

Bir de Microsoft power apps varmış onu bilmiyordum. biraz inceleyip öğreneyim eğer iyi birşeyse yazarım.

Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkürker.

cann tarafından 29/Tem/24 23:52 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
Toplam Hit: 986 Toplam Mesaj: 4
erp ücretsiz mrp